Føler med Becks

Charlton glad Beckham fikk ta farvel med Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Sir Bobby Charlton er lei seg for at David Beckhams VM-drøm sannsynligvis gikk i tusen knas da han røk akillesen. I The Telegraph skriver United-legenden at han føler med mannen med silkefoten, som i forrige uke fikk en fantastisk mottakelse på Old Trafford.

– Jeg er veldig skuffet på David Beckhams vegne. En alvorlig skade er det verste en fotballspiller kan oppleve, og han har pådratt seg noe alle frykter, skriver Charlton, som har kjent 34-åringen siden han kom til Manchester United.

– Han var en liten gutt som elsket fotball. Kjærligheten for spillet overskygget alt annet i verden for ham. Det handlet aldri om penger eller berømmelse for David, han elsket bare å spille fotball.

Det er imidlertid ikke bare VM som bekymrer Beckham. Flere engelske medier spekulerer i at hele karrieren står på spill.

– Jeg håper det ikke er tilfelle, men det er en mulighet. Han er virkelig skuffet siden han ikke vil få muligheten til å spille i et VM igjen, skriver Charlton, som ble verdensmester med England i 1966.

– Nå er jeg bare glad for at han fikk muligheten til å spille på Old Trafford igjen for AC Milan i forrige uke. Det var et fint øyeblikk for supporterne og ham, avslutter Sir Bobby.

Powered by Labrador CMS