– En glede å spille med

OPPDATERT SØNDAG: Lovordene hagler rundt Cleverley etter fredagens 5-0 seier over Moldova.

Publisert Sist oppdatert

Avisene er samstemte dagen derpå. Tom Cleverly imponerte de fleste i går kveld.

The Daily Mail siterer Frank Lampard på at Tom Cleverley er en glede å spille med, og at han i sin unge alder er en spiller England vil dra nytte av i mange år fremover. De viser også til at landslagssjef Hodgson ga skryt til den unge midtbaneleganten etter kampen. – Cleverley var glimrende i 90 minutter, og når du ser ham skjønner du hvorfor Sir Alex fortsetter å gi ham tillitt, sier Hodgson.

The Telegraph peker på hvordan han hele tiden fant gode kombinasjoner, og hvordan spillet hans hadde en perfekt blanding av hurtighet og intelligens. Samtidig trekkes det paralleller til en ung Paul Scholes, og det faktum at også selveste David Beckham debuterte på landslaget mot Moldova.

The Guardian mener Cleverly passer inn i «Det nye England», og at han definitivt kan bære 10’eren han fikk av Hodgson i går. De trekker frem flere gode involveringer, og at han allerede i sin første obligatoriske kamp fra start viser at han er pålitelig.

Skryt fra kapteinen

Englandkaptein Steven Gerrard er den siste i en lang rekke som spår en lysende fremtid for Cleverley. Han trekker spesielt frem fleksibiliteten og evnen til å spille i flere posisjoner, og at han samtidig har tatt godt vare på muligheten på landslaget når han har fått den.

– Han spiller for en av de største klubbene i Europa, og har kommet innenfor på landslaget. Han har en fantastisk fremtid, og kommer til å bli en toppspiller, sier Gerrard til The Daily Post.

Powered by Labrador CMS