David Beckham returnerer til Old Trafford

Stor sjanse for gjensyn med David Beckham.

Publisert Sist oppdatert

Becks, som egentlig spiller for den amerikanske klubben, LA Galaxy, står for tiden foran sitt andre utlån til AC Milan. Fredag trakk milaneserne som kjent nettopp Manchester United som motstandere i Champions Leagues åttendelsfinale, og dermed økte sjansen for en Becks-retur til Old Trafford, stedet hvor han startet sin fotballkarriere. I så fall vil det bli 34-åringens første obligatoriske kamp på Drømmenes Teater siden han i 2003 forlot Manchester United til fordel for Real Madrid.

– Velkommen hjem, jeg håper du spiller dårlig

Patrice Evra ankom Old Trafford over to år etter at Beckham hadde forlatt klubben, men han er klar over Beckhams status i klubben og vil ønske mannen han sannsynligvis vil måtte markere velkommen hjem.

"Han (David Beckham) gjorde mange store ting for Manchester United, og jeg vil gjerne si til ham: Velkommen hjem". sier den franske forsvarskjempen, ifølge Sky Sports.

"Jeg har møtt ham. Han er en gentleman. Han er en god person og en god profesjonell. Det er grunnen til at Milan ville ha ham tilbake." fortsetter han.

"Jeg liker den type spillere. Han er fortsatt en av de beste høyrebeinte spillerne i verden. Men jeg håper han spiller dårlig, og jeg akter å prøve å gjøre så han ikke spiller veldig bra."

Vonde minner fra Milan

Evra og Manchester United har ikke akkurat gode minner fra forrige Champions League-møte med AC Milan. Det var semifinalen i 2007, og på grunn av tap mot Italienerne fikk vi ikke et lokalderby i Champions League-finalen. I stedet ble det AC Milan mot Liverpool, en reprise fra 2005, da The Reds fra Merseyside trakk det lengste strået. Nå revansjerte italienerne seg i 2007, men Evra mener at semifinaletapet mot dem oppmuntret United-spillerne til å nå de to neste finalene.

"Det var et frustrerende år," sier Evra. "Vi spilte ikke bra i første møte, selv om vi vant 3-2. Jeg var suspendert til omkampen og måtte se den på tv."

"Det var forferdelig å tape på den måten, men etter kampen hadde vi mye mer erfaring."

"Året etter vant vi selv Champions League, og det påfølgende året kom vi til finalen. Vi bruker fortsatt erfaringen fra den gang, og har lært nok til å kunne vinne igjen."

– Presset er normalt

Beckham vil kunne bli en sentral figur når United og Milan braker sammen i februar og mars. Den strålende høyrefoten, og de fantastiske målene er fortsatt noe United-fansen husker – og mye av fokuset vil være satt på ham.

"Hvem vet om det vil hjelpe eller ikke, at fokuset er satt på ham," tilføyer Evra. "Da vi spilte mot Barcelona dreide alt seg om "Messi vs Ronaldo". For oss er det normalt. Presset er normalt.

"Jeg er mer interessert i å spille mot AC Milan enn mot David Beckham."

"Det jeg vet er at selvtilliten vår er høy. For oss er målet å nå finalen hvert år, og å vinne den," avslutter Evra.

– Det vil bli fantastisk

Uniteds kommunikasjonsdirektør Phil Townsend er fornøyd med trekningen. "Det vil bli fantastisk," sier han til Sky Sports News. "Jeg tror alle på Old Trafford er henrykt. Det er dette Champions League handler om.

"Han (Beckham) vil få en fantastisk velkomst, noe tidligere spillere pleier å få i av Manchester United. Han var en briljant soldat for klubben, og vi håper at han komme til å spille."

P.S.: United er først gjester på San Siro, den 16. februar, mens returkampen spilles på Old Trafford 10. mars.

Hva synes du om at Beckham skal møte United? Logg inn og kommenter!

Kilde: Sky Sports og Sporting Life

Powered by Labrador CMS