Lurte alle og ble MLS-mester

David Beckham og lagledelsen i LA Galaxy lurte både motstanderen, presse og fansen trill rundt. Nå er Becks endelig mester i USA.

Publisert Sist oppdatert
Det har ikke blitt plagsomt mange troféer på Beckham etter at han forlot Manchester United, men i går kveld kunne mannen med silkefoten endelig juble over MLS-tittelen i statene.
Beckhams Los Angeles Galaxy vant 1-0 i søndagens MLS-finale over Houston Dynamo, takket være en nettkjenning fra tidligere Everton-leiesoldat Landon Donovan.

Første på seks år

Finalen hang imidlertid lenge i en tynn tråd for Beckham som pådro seg en strekk på trening forrige uke. Dermed måtte han stå over de siste treningene til LA Galaxy før finalen.Samtidig måtte Beckham og Galaxy sørge for at Houston Dynamo ikke kjente til skadeproblemene hans. – Vi sa jeg hadde en liten forkjølelse og at det var grunen til at jeg sto over treningen. Jeg prøvde å snufse litt på pressetreffet før finalen, jeg vet ikke om det var troverdig, ler Beckham og legger til: – Jeg er heldig som har fått spille for to av de største klubbene i verden, Manchester United og Real Madrid og har vunnet troféer med dem. Nå har jeg vunnet et stort trofé med den største klubben i statene. Det er fantastisk, sier Beckham til Sky Sports NewsGalaxy gikk til topps i sluttspillet i Major League Soccer (MLS) for første gang siden 2005. Det var to år før Beckham kom til LA Galaxy for å bringe troféer til klubben.Og det klarte han til slutt, men det tok lenger tid enn planlagt. – Dette var på tide, strålte Beckham i går kveld.

Påvirker ikke valget

Beckham har foreløpig ikke fornyet kontrakten sin som nå går ut, og har blitt aet til både Paris Saint-Germain og flere engelske klubber.MLS-finalen kan med andre ord ha vært Beckhams siste kamp for Galaxy. – Jeg har sagt at denne finalen ikke ville påvirke avgjørelsen min om hva jeg nå skal gjøre, sa Beckham etter kampen.
Powered by Labrador CMS