Ryktesaker, uke 29

Thomas Vermaelen, Stefan de Vrij, Kevin Strootman eller Juan Cuadrado? Eller alle fire?

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får dere vurdere selv hvor seriøse de ulike ryktene kan være. Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 20. juli:

18.30: Det koker på ryktebørsen søndag. Daily Star hevder at United forbereder et bud på 10 millioner pund for Thomas Vermaelen, mens The Mirror skriver at Stefan de Vrij kan bli Uniteds neste signering. Videre skriver sistnevnte avis at Van Gaal planlegger å hente Kevin Strootman i januar, mens The Express hevder at United også forbereder å legge 30 millioner pund på bordet for å sikre seg Juan Cuadrado. Det er Manchester Evening News som har samlet alle disse ryktene i én og samme sak, og mer om det kan du lese her.

18.15: Daily Mail hevder at United skal være interesserte i å hente West Hams stortalent, Reece Oxford, til Manchester. Videre skriver de at også Arsenal og Chelsea skal være interesserte, og at West Ham vurderer ulike tiltak for å beholde 15-åringen. Du kan lese mer om den saken her.

11.45: Videre utvikling i Patrice Evra-saken. SkySports melder nå at Juventus og United er enige, og at avtalen kommer til å bli offentliggjort på mandag.

Lørdag 19. juli:

20.20: Tidligere i sommer gikk det mange rykter om at Thomas Vermaelen skulle være på vei fra Arsenal til United. De siste ukene har det stilnet litt, men når Arsene Wenger selv, direkte på TV, sier at midtstopperen kan komme til å forlate klubben, da dukker ryktene opp igjen.

– Jeg kan ikke garantere at han blir værende her, men om han drar vil vi finne en god erstatter, sa Wenger.

20.00: Selv om mange avfeier ryktene, nevnes Arturo Vidal fortsatt daglig. I dag er det den Torino-baserte avisen La Stampa som skriver at de har snakket med flere av naboene til Vidal, og at de kunne fortelle at midtbanespilleren allerede planlegger å flytte vekk fra området. Vann på mølla igjen med andre ord.

12.30: Ifølge Daily Mail skal Manchester United være interesserte i å hente Daley Blind som erstatter for Patrice Evra, som etter all sannsynlighet forsvinner til Juventus. Van Gaal og co må imidlertid forvente seg å få kamp om nederlenderens signatur. Også Barcelona skal nemlig være interesserte i Ajax-spilleren, skal man tro Mundo Deportivo.

Samtidig skriver The Mirror at United ser nærmere på «den neste Xaxi», Sergi Roberto. 22-åringen skal visstnok være lokket av mer spilletid, ifølge Le10Sport.

08.25: Wilfried Zaha og Ashley Young skal være aktuelle for en låneovergang til West Ham, dersom man skal tro på rapportene til Daily Star. Avisen med frynsete ryktet hevder Sam Allardyce er på jakt etter kantspillere, og at han følger nøye med på situasjonen til Zaha og Young.

Fredag 18. juli:

17.10: Klubben har hevdet at Arturo Vidal ikke er et konkret mål, og Louis van Gaal uttalte torsdag at han ikke vil hente flere spillere før han har latt spillerne prøve seg i tre-fire uker. På tross av dette vil ryktene ingen ende ta, og midtbanespilleren kobles stadig til United. Fredag ble han nok en gang sitert på uttalelser om fremtiden.

 

11.15: West Ham er på utkikk etter forsterkninger foran den kommende sesongen, og Sam Allardyce skal nå ha sett seg ut både Ashley Young og Wilfried Zaha som mulige mål, dersom United er villige til å låne dem ut, i følge Daily Mail.

08.36: Borrusia Dortmund har nå hentet inn Matthias Ginter fra SC Freiburg, og flere aviser skriver at de nå forventer at en av de andre midtstopperne blir solgt, til tross for at klubbens sportsdirektør nekter for det. Express melder at United nå jobber hardt for å overbevise tyskerne om å la Mats Hummels gå.

08.35: Nattens skriverier byr på flere artige rykter for Uniteds del. Daily Star melder at Yaya Toure ble kontaktet av United, men at ivorianeren heller vil foretrekke en overgang til PSG. Samme avis skriver også at United er på jakt etter Anoine Griezmann, men at de får konkurranse av Arsenal, Chelsea og Tottenham.

Torsdag 17. jul:

12.40: Det franske fotballmagasinet Le10, hevder at Manchester United er svært interessert i Real Madrids 21 år gamle midtstopper Raphael Varane, så interessert at de har kontaktet spillerens nærmeste krets for å forhøre seg om mulighetene for en overgang. Signalene derfra – og fra Varane selv – skal  ha oppmuntret United til å fortsette dette sporet. Men, som Sport Witness skriver – selv om spilleren ikke vil motsette seg en avtale, kan det godt være at klubben hans gjør det. Likevel vil €30 millioner (rundt £23.7 mill.) muligens få Real til å selge, skriver nettstedet, og antyder at madrilenerne da vil kunne gå til Inigo Martinez og kjøpe ham ut av kontrakten med Real Sociedad. Les mer her.

12.35: Og så er Rio Ferdinand, ifølge The Guardian, bare en legesjekk unna Queens Park Rangers.

12.30: Bare for å få slått det helt fast, så har den tidligere så United-aktuelle Toni Kroos nå skrevet under på en 6-årsavtale med Real Madrid. Overgangen er blitt bekreftet av begge parter.

09.10: Det fortsetter å  flomme over med motstridende meldinger om Arturo Vidal. Mens den ene melder at han er på god vei til Old Trafford, skriver den andre at det aldri har vært uaktuelt å hente  ham. Og slik fortsetter det.  I det hele tatt er det umulig å forholde seg til det som skrives.

09.05: Om vi skal tro Daily Star står vi overfor en snarlig masseutrenskning i spillerstallen på Old Trafford. Javier Hernandez, Wilfried Zaha, Nani, Tom Cleverley, Chris Smalling og Bebé, vil trolig alle få beskjed om å finne seg nye klubber, ifølge avisen, som i tillegg mener at Darren Fletcher, Ashley Young og Rafael ligger tynt an.

Onsdag 16. juli:

19.50: Mye frem og tilbake når det kommer til Arturo Vidal i dag. Andy Mitten skrev på morgenen at Vidal nærmet seg United, for så å oppdatere med at United nekter for at de er interessert. I kveld har Giuseppe Marotta, president i Juventus, sagt at spilleren ikke er til salgs, og i kveldssendingen på MUTV, sa akkurat Lou Macari at han vil bli veldig overrasket om United signerer chileneren. Situasjonen er med andre ord svært så kompleks, og vi vil følge den tett i tiden fremover.

14.05: 13.55: Football League World melder at både Cardiff og Brentford skal være interesserte i å få hentet Davide Petrucci på lån. Den 22 år gamle italieneren, som kom til United fra Roma i 2008, har fortsatt til gode å spille obligatoriske kamper på Old Trafford. Han har imidlertid erfaring fra Championship-fotball med Peterborough og Charlton.

14.00: Etter at Arsenal avslo det opprinnelige budet på £6 millioner for Thomas Vermaelen, har United øket budet til £10 millioner, ifølge Goal.com.

09.00: Spanske El Confidencial skriver at Real Madrid-manager Carlo Ancelotti nekter å akseptere et salg av Angel Di María. Argentineren er som kjent linket både til United og Paris Saint-Germain.
– Han (Ancelotti) vet at et salg kan være nær forestående, men nekter å akseptere det, heter det i artikkelen, som er gjengitt av HITC.

08.35: Brighton & Hove Albion skal være interessert i å hente Jesse Lingard tilbake. Den unge United-spilleren tilbrakte en svært et vellykket periode der i vinter og vår og – om vi skal tro lokalavisen The Argus, vil «måkene» nå ha mer. Les mer her.

08.30: Så kan enda en spiller krysses av som «ikke-lenger-United-aktuell». Bruno Martins Indi, Feyenoords nederlandske landslagsforsvarer, har skrevet under på en 4-årskontrakt med FC Porto. Hvor United-aktuell han egentlig har vært, kan vel diskuteres.

08.20: Ettersom Antonio Conte i går forlot managerjobben i Juventus, skal Patrice Evra ha fått betenkeligheter. Overgangen til den italienske ligavinneren var på det nærmeste klar, men nå skal franskmannen ha bedt om å få vente og se hvem som blir Juves neste sjef etter Conte.

08.10: Ifølge Andy Mitten er det forhandlinger igang om en overgang for Arturo Vidal. Se hans rykende ferske video-oppdatering her.

Tirsdag 15. juli:

21:31: Nå melder David McDonnell det samme som Jamie Jackson, at det ikke har vært noe kontakt mellom klubbene. David McDonnell er mannen som denne sesongen har kommet med Uniteds lagoppstillinger en stund før de ble offisielle, så det er nok noe i dette…
https://twitter.com/DiscoMirror/status/489127733247873024N

21:07: Jamie Jackson, The Guardian-journalist skriver at fra det han vet, har det ikke vært noe kontakt mellom klubbene.

20:46: Tancredi Palmer skriver at det nå er lettere for Juventus å selge Vidal eller Pogba, men noen må by på dem først… Med andre ord, Juventus har ikke mottatt noen bud enda.

20:37: Antonio Conte har sluttet i jobben som manager for Juventus og dette setter naturlig nok fart i spekulasjonene om Arturo Vidal til Manchester United. Flere kilder, blant annet Gazzetta Dello Sport, skriver at United skal ha kommet til enighet med Juventus og Vidal om en overgang.

20:36: Ta dette med en klype salt, men Manchester United skal ifølge Express være klar til å by 63 millioner pund for VMs toppscorer, James Rodriguez. Les saken her.

15.00: Da kan vi definitivt krysse ut Daryl Janmaat. Den 24 år gamle nederlandske landslagsmannen har skrevet under for Newcastle. Det bekreftes av partene.

12.30: Ashley YoungNani, Marouane Fellaini og Wilfried Zaha vil, riktignok ifølge The Express, få beskjed av Louis van Gaal om at de ikke har en fremtid på Old Trafford. Kvartetten vil derfor bli solgt for å finansiere kjøpet av tre nye spillere, deriblant Arturo Vidal. Les saken her.

10.40: Det virker som det nærmer seg en overgang for Bébé.

07.50: Sagaen rundt Arturo Vidal ruller videre – frem og tilbake, frem og tilbake. I går dukket det opp meldinger fra vanligvis pålitelig hold om at United likevel ikke er interessert i chileneren. Det ble hevdet at klubben ikke er villig til å betale mer enn £34 millioner for ham. Senere på dagen ble det fra annet  hold opplyst at det er enighet om en avtale. I dag siteres hovedpersonen på følgende av ChileVision, sakset fra Sport Witness:
– Jeg befinner meg allerede i en storklubb – Juventus; så jeg tar det helt med ro selv om en overgang til Manchester United skulle kollapse.

Mandag 14. juli:

18.00: Sky Sports hevder at United intensiverer jakten på PSG-angriperen Edinson Cavani. Det skjer etter at spilleren selv skal ha bedt sin agent om å sjekke mulighetene til en overgang til Premier League.

17.15: Apropos forrige sak: Tancredi Palmeri melder at United og Vidal i prinsippet er enige om en avtale. https://twitter.com/tancredipalmeri/status/488694093397393408

15.00: Det koker på sosiale medier. Mens The Times’ James Ducker hevder at Manchester United har bekreftet at de ikke er interessert i Arturo Vidal, er andre fast bestemt på at Louis van Gaal og co gjør alt de kan for å sikre seg chileneren. Tom McDermott hevder attpåtil at United var i samtaler med midtbanespillerens agent denne helgen.

13.10: Tidligere ble det hevdet at Ángel di María nærmet seg en overgang til PSG, etter at den franske klubben angivelig hadde lagt inn et kjempebud på den argentinske teknikeren. Nå melder imidlertid spanske AS at den hurtige vingen vraker den franske hovedstadklubben, ettersom han foretrekker en overgang til Premier League. Samtidig blir det meldt at Di María ønsker å spille Champions League-fotball neste sesong, noe som blir vanskelig dersom han går til Manchester United.

08.30: Det er flere løse rykter denne mandagsmorgenen. Av mer konkrete hendelser har Arturo Vidal uttalt seg til en chilensk avis. Samtidig skriver Daily Mail at Benfica skal ha vist interesse for Bébé, som imponerte på lån for Pacos de Ferreira. Patrice Evra skal stadig være så godt som klar for Juventus, og vi venter angivelig kun på bekreftelsen. Alt tyder på at venstrebacken havner i Torino. En rekke nederlendere har blitt koblet til United i løpet av verdensmesterskapet, deriblant Daryl Janmaat, men høyrebacken ser isteden ut til å havne i Newcastle.

 

Powered by Labrador CMS