– Trapattoni tar feil

Darron Gibson uenig med landslagstreneren angående klubbfremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Darron Gibson har slitt med å få spilletid for Irland under Giovanni Trapattoni og i fredagens kamp mot Armenia begynte han igjen på benken etter å ha blitt vraket for Derbys Paul Green.

Selv om Gibson er frustrert over mangelen på spilletid på landslaget er han ikke interessert i å lytte til Trapattonis råd om å bytte klubb til en klubb der han får spille fast hver uke.

– Hvis Trapattoni ønsker at jeg skal dra fra Manchester United for å bli bedre, til en klubb som Stoke hvor jeg ville fått mer spilletid, men hatt liten sjanse til å vinne noe, vet jeg virkelig ikke hva han mener, sier Gibson til Belfast Telegraph.

– Hvor skal jeg dra hvis jeg drar fra Manchester United? I hvilken klubb skal jeg kunne forbedre meg mer enn i Manchester United?

– Å forlate United gir ingen mening

Som flere andre United-spillere tidligere har uttalt, er også Gibson overbevist om at å trene med de beste spillerne og å være vant til å vinne kamper og titler er den beste erfaringen man kan få.

– For å være ærlig, hvis han forsøker å si at jeg burde flytte på meg til et sted som Stoke City og forandre spillet mitt for å vinne taklinger heller enn å vinne kamper, så kan han ikke være seriøs.

– Å forlate Manchester United gir bare ingen mening for meg, sier iren.

Til tross for at han er uenig med Trapattoni om hva som skal til for at han skal utvikle seg videre og få spille fast på det irske landslaget, er han klar på at det ikke er noe i veien med forholdet mellom spiller og manager.

– Jeg har et godt forhold til Trapattoni. Vi har ikke blitt uvenner på noen som helst måte.

Gibson håper at han kan få sjansen allerede i kveldens kamp mot Andorra.

– Vi får se hva som skjer, men forhåpentligvis kan jeg spille og utgjøre en forskjell. Hvis vi spiller bra bør vi kunne ta tre nye poeng, noe som vil bety en fantastisk start på kvalikken, avslutter Gibson.

Irland slo Armenia 1-0 på bortebane på fredag, og møter Andorra i kveld kl 20.45. Også John O’Shea vil høyst sannsynlig være involvert i denne kampen.

Powered by Labrador CMS