Fletcher gjør opp for tapt spilletid

Darren Fletcher gjør alt han kan for å bli best mulig.

Publisert Sist oppdatert

Skotten kom gjorde comeback mot Aston Villa i desember, etter å ha vært borte fra fotballen i nesten to år som følge av sykdommen ulcerøs kolitt.

Det imponerende pågangsmotet og den sterke historien til Fletcher har satt spor hos mange, og midtbanespilleren har allerede fått en viktig posisjon i dagens United.

Ser fremover

– Jeg føler bare at jeg gjør opp for tapt tid som fotballspiller, for å ære helt ærlig, uttalte skotten til United Review, ifølge ManUtd.com.

GOD MANN: Fletcher bidrar til veldedighetskampanjen mot sykdommen han selv gikk igjennom.
GOD MANN: Fletcher bidrar til veldedighetskampanjen mot sykdommen han selv gikk igjennom.

– Jeg elsket posisjonen jeg var i før skaden. Folk sa «du burde være glad bare du er tilbake», men jeg vil ikke ha en slik tankegang, det er en farlig tanke å tenke der du aksepterer et visst nivå.

– Jeg føler alltid at dersom du er fornøyd og slår deg til ro, gjør du aldri fremgang.

– Jeg ser at jeg har mye tapt fotballtid jeg må gjøre opp for. Jeg kommer til å prøve å plusse desse to åra på slutten av karrieren min.

Tok trenerkurs

Skotten brukte ikke bare tiden på oppbygging og å komme seg etter operasjoner, han gjorde nemlig som Ryan Giggs gjorde i fjor.

– Det største jeg gjorde var vel å ta noen trenerkurs, fortalte han.

– Men for å være ærlig, mesteparten av tiden brukte jeg på å komme meg etter opperasjoner for å gå igjennom enda en. Det var vanskelig, men det måtte gjøres.

Powered by Labrador CMS