Emosjonell Fletcher

Darren Flecther kan ikke få takket Sir Alex Ferguson nok for støtten han har fått i sin kamp mot sykdommen.

Publisert Sist oppdatert

Beskjeden om at Sir Alex Ferguson gir seg sjokkerte de fleste og et samlet fotballsamfunn har med rette hyllet manageren de siste dagene.

For Darren Fletcher har landsmannen vært mer enn bare en fotballmanager. Skotten har slitt med skade og sykdom i flere sesonger, og han sliter fortsatt med å bli frisk fra sykdommen ulcerøs kolitt.

– Gjennom sykdom og skader har Sir Alex vært mer enn bare en manager for meg. Hans humane side har de siste årene blitt høyt verdsatt av meg og min familie, sier Fletcher til Daily Express.

– Han forklarte meg at ingenting er viktigere enn helsen din og han fikk meg til å forstå at jeg var nødt til å prioritere meg selv og familien.

Les også: – Spiller ikke igjen

– Han har vært utrolig forståelsesfull, barmhjertig og støttende, fortsetter en svært takknemlig Fletcher.

– Jeg kunne ikke spurt etter noen bedre til å hjelpe meg gjennom sykdommen og jeg vil for alltid være enormt takknemlig for all hjelp og omsorg han har vist. Jeg er desperat til å betale ham tilbake.

– Ettersom tiden går og jeg kommer tilbake i spill for Manchester United får jeg forhåpentligvis vist min takknemlighet for alt han har gjort og støtten han har gitt, avslutter Fletcher.

Powered by Labrador CMS