Trakk Chelsea!

Ferguson ville ha hvem som helst, hjemme, men fikk Chelsea borte. Her er reaksjonene etter onsdagens seier.

Publisert Sist oppdatert

Keane og Wootton spilte sammen i midtforsvaret, med Buttner og Vermijl på hver sin backplass. Den unge forsvarsrekken stod godt i mot det Newcastle kom med gjennom 90 minutter, og høster dermed mye skryt etter kampslutt.

– De var fantastiske bak der. De pratet til meg hele tiden, kommunikasjonen var veldig bra og de gjorde en fenomenal jobb, sa Fletcher til SkySports.

Også Wayne Rooney var tilbake fra start igjen, etter skaden han pådro seg i kampen mot Fulham. Spissen gjorde ikke så alt for mye ut av seg, men spilte en helt grei kamp. Selv var han godt fornøyd med spillet sitt, og han var glad på vegne av de to målscorerne, Anderson og Cleverley.

– Ja, det var flott for Anderson som har vært ute av laget en stund. Manageren var ikke veldig fornøyd med Cleverley i pausen, etter at han bommet på den store sjansen i første omgang, så det var nok veldig godt for han å få den scoringen, sa Rooney med et stort smil.

Det viktigste på denne kvelden var at United gikk videre, og at ingen pådro seg noen skader. Sjefen selv var godt fornøyd med det han hadde sett, og var klar på at seieren var fortjent.

– Jeg synes vi fortjente seieren. Det å vinne er alltid viktig for denne klubben, og dette var en kveld som det. Jeg synes det var en god kamp og et godt resultat, sa Ferguson. På spørsmål om han hadde noe ønske for hvilket lag han ville ha i neste runde, svarte han:

– Jeg tar hvem som helst, hjemme.

Man kan ikke alltid få det som man vil….

Powered by Labrador CMS