Knepen seier for Nani

Mens Darren Fletcher fikk to minutter i seieren mot Irland.

Publisert Sist oppdatert

For mange betyr landslagspause dagevis med endeløs venting og nedtelling til neste United-kamp. Det betyr imidlertid ikke at det ikke er mulig å se United-spillere i aksjon.

Fredag kveld hadde Darren Fletcher (Skottland), Paddy McNair (Nord-Irland) og Nani (Portugal) kvalikkamper med deres respektive landslag.

Til slutt var det imidlertid Nani som fikk spilletid av de tre. Dermed må Paddy McNair fortsatt vente på sin debut for Nord-Irland.

Portugal – Armenia 1-0

Portugal vant på overtid i Parken sist, og det var ventet at Armenia skulle bli en enkel match. Det ble imidlertid noe vanskeligere enn de hadde trodd. Cristiano Ronaldo hadde én mulighet i første omgang, men det var først etter pause portugiserne giret opp.

Et kvarter før slutt kom også målet de trengte da Ronaldo utnyttet dårlig forsvarsspill og sendte hjemmelaget i ledelsen. Nani ble byttet ut et par minutter før slutt. Ingen imponerende forestilling av Portugal, men poengene ble sikret. Dermed ligger de på andre plass med seks poeng i gruppe I.

Skottland – Irland 1-0

I et oppgjør med høy temperatur på Celtic Park var det til slutt hjemmelaget som stakk av med seieren takket være Shaun Maloney. Darren Fletcher kom inn to minutter før slutt for å forsvare ledelsen, noe han klarte sammen med resten av det skotske landslaget. En deilig seier for skottene som nå ligger på 3. plass med like mange poeng som Tyskland og Irland.

Romania – Nord-Irland 2-0

Før kampen var det knyttet spenning til om Paddy McNair kom til å få sin debut. Det gjorde han ikke, men nord-irene kunne nok trengt litt hjelp bakerst. Det så lenge ut til at laget skulle få med seg ett viktig poeng fra Romania, men to mål fra forsvarsspilleren Paul Papp gjorde at de reiser hjem uten poeng. Dermed ligger Nord-Irland ett poeng bak Romania som nå topper gruppe F.

LIVE

22.42: SLUTT: Alle kampene er over.

22.32: BYTTE: Nani går ut for William Carvalho.

22.27: MÅL! Papp gjør det igjen. Romania leder 2-0.

22.21: MÅL! Plutselig er det mål i alle tre kampene. Skottland tar ledelsen ved Shaun Maloney etter 74 minutter.

22.20: MÅL! Romania scorer mot Nord-Irland. Paul Papp er målscorer, for de som måtte kjenne han.

22.19: MÅL! Portugal tar ledelsen! Hvem? Cristiano Ronaldo, selvfølgelig.

22.13: Vi går inn i siste tredjedel av kampene. Fortsatt ingen Fletcher, McNair eller mål.

21.51: Kampene er i gang igjen.

21.33: Alle kampene er målløse til pause. I Skottland er det høy temperatur, og det kunne godt vært en utvisning allerede. Romania burde ledet mot Nord-Irland med et skudd i tverrligger og en annen kjempemulighet, mens Nani og Cristiano Ronaldo foreløpig kun har truffet keeperen til Armenia.

20.45: Kampene er i gang.

20.15: Verken Darren Fletcher eller Paddy McNair starter for sine respektive landslag i kveld, men vi kommer fortsatt til å følge utviklingen utover kvelden. Nani er imidlertid med når de møter Armenia med avspark klokken 20.45.

Powered by Labrador CMS