Spillernes reaksjoner

VIDEO Dette ble sagt etter finaleseieren.

Publisert Sist oppdatert

For Nemanja Vidic sin del ble det naturligvis mye fokus på straffesituasjonen. I begynnelsen av kampen rev han ned Gabriel Agbonlahor og Aston Villa fikk straffe. Straffen var riktig dømt og Vidic burde kanskje hatt rødt kort, men serberen mener dommeren gjorde helt riktig.

"Jeg synes ikke det var straffe, fordi jeg kom foran han. Hvis jeg hadde stoppet han bakfra burde det vært rødt," sier Vidic til Manchester Evening News.

"Det er alltid godt å vinne store kamper, men det var vanskelig. De spilte med to spisser, men jeg synes vi vant fortjent," sier han.

Målscorer Michael Owen synes også det var en fantastisk dag, men skaden han pådro seg gir det en litt sur smak. Owen imponerte med en fin scoring foran England-trener Fabio Capello, men det tenker han ikke på.

"Jeg tenker ikke på hvem som ser på. Jeg vet mange fokuserer på kampen min om å komme til VM, men jeg vil bare spille bra for United. Hvis jeg kommer til VM er det bra, men hvis ikke gir det noen andre en sjanse," sier Owen.

Wayne Rooney kom inn for Owen da spissen ble skadet, og et kvarter før slutt ble han matchvinner med sin 2-1-scoring.

"Det er en fantastisk følelse å spille finale på Wembley og bli matchvinner. Jeg er strålende fornøyd og synes alle spillerne som har spilt i turneringen skal være stolte over seg selv," sier matchvinneren.

Se spillerreaksjoner på eksterne aer fra Sky Sports:

Nemanja Vidic

Wayne Rooney

Darren Fletcher

Powered by Labrador CMS