Fletcher glad for forsvarernes retur

Forsvaret på tilbakekomst.

Publisert Sist oppdatert

Trass i den dårlige nyheten om John O'Sheas utvidede skadeavbrekk, er Darren Fletcher glad for å få tilbake et par av de opprinnelige forsvarsspillerne til klubben. Midtbanespilleren, som i år har vært en av Uniteds aller største bidragsytere i begge ender av banen, har i perioder operert som høyreback i kjølvannet av Rafael Da Silva, Wes Brown og nevnte O'Sheas fravær. Fletcher, Michael Carrick og Ritchie De Laets manglende erfaringer i slike posisjoner skulle også vise seg å bli smått skjebnesvangert da Fulham overkjørte et United-lag nærmest ribbet til benet av forsvarsskader for et par uker tilbake i tid.

Nå ser derimot ting mye lysere ut, og med 8-1 på to Premier League-kamper er United nå kun to poeng bak ligaleder Chelsea – et forsprang som er alt annet enn umulig å innhente. Fletcher er klar i sin tale: "Jeg er glad de (forsvarerne) er på vei tilbake for fullt. Det trengte vi mer enn noe annet," sier Fletcher til Manchester Evening News.

"Å spille én, kanskje to kamper i en såpass uvant posisjon som et par av oss måtte innfinne oss i å gjøre, går muligens greit, men over tid er det store sjanser for at feil blir gjort, fordi det ikke er en naturlig posisjon for oss å spille i. Vi mangler en god del av erfaringen som skal til."

Når også Jonny Evans, og før eller senere Rio Ferdinand og John O'Shea, returnerer, har Fletcher allerede spilt en stund i sin favorittposisjon, forutsatt at nye skadeproblemer ikke dukker opp. Mot Wigan var skotten svært god som en av to sentrale midtbanespillere, noe som også har vært gjengangsmelodien for mannen som mange mener har vært en av Uniteds aller beste spillere de siste par sesongene.

Kilder: MEN

Powered by Labrador CMS