Fletcher lovpriser Moyes

Darren Fletcher hyller David Moyes’ taktiske endringer i pausen, og sier landsmannens endringer var nøkkelen til seieren over Swansea.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United slo i går Swansea 2-0 på Old Trafford og i ettertid har det blitt snakket om David Moyes taktiske grep i pausen som avgjørende. Dette er Fletcher helt enig i.

– Han følte vi kunne komme rundt på venstre, og gjorde en viktig endring ved å flytte Adnan ut der og Shinji bak spissen. Han ba oss om å sette opp tempoet, presse dem mer på deres banehalvdel og ikke la dem få i gang pasningspillet sitt fordi de er et av de beste pasningslagene i ligaen, sier Fletcher til Manutd.com.

– Vi viste at høyrebacken deres hadde gult kort, så å flytte Adnan på venstre ving var en mulighet til å utfordre han. Han kunne ikke lage så mange frispark fordi han kunne risikere å få rødt kort.

Fletcher er enda en som er svært imponert av Adnan Januzaj når man tar alder i betrakning, og sier kort om sin lagkamerat:

– Han er blant de beste jeg har sett for hans alder, uten tvil.

Han tror også Kagawa fikk mye selvtillit etter gårsdagens kamp, og håper japaneren kan fortsette slik.

– Han er så følsom i mottaket og i vendingene. Han så etter muligheter til å skape. Han tar med seg mye selvtillit fra dette og forhåpentligvis kan han fortsette med slikt spill, sier Fletcher.

Full tillit til manageren

The Mirror skriver at Darren Fletcher og spillergruppen også har full tillit til David Moyes. Han fortsetter med å si at det gjør han sint at noen kan lyve om at Ferguson påvirker resultatene.

inni_sak_darren_fletcher_og_robin_van_persie_paa_trening
TRENING: Fletcher og van Persie på treningsfeltet.

– Vi holder sammen som et lag. Det gjør oss selvfølgelig irriterte å lese slikt, når vi vet det ikke er sant.

– Det er supert å se han (Ferguson) der og støtter laget, jeg ville vært mer bekymret om han ikke var der.

Fletcher mener at folk har ventet på motgangen til United og utnytter situasjonen til det fulle med løgnene i avisene.

– Den eneste måten å komme igjennom dette på er å vinne kamper igjen, avslutter Fletcher.

 

Powered by Labrador CMS