– Korrekt rødt kort

Les reaksjonene til David Moyes, Darren Fletcher og Michael Laudrup etter FA-cupexiten mot Swansea.

Publisert Sist oppdatert

Swansea gjestet United på Old Trafford søndag ettermiddag, og svanene fra Wales gikk videre til 4. runde etter en dramatisk 2-1-seier.

Les hva David Moyes, Darren Fletcher og Swansea-manager, Michael Laudrup hadde å si etter tapet.

David Moyes:

– Det er skuffende å ryke ut av FA-cupen. Jeg synes ikke vi fortjente å tape kampen, vi var det beste laget. Vi tok dessverre ikke godt nok vare på sjansene vi fikk. Fabio ble utvist, og vi spilte de siste 15 minuttene med en mann mindre.

– Jeg synes vi spilte bra nok i dag, og skapte mange sjanser. Men, spesielt i første omgang, burde vi scoret flere mål.

SKUFFET: Moyes er svært skuffet over dagens nederlag.
SKUFFET: Moyes er svært skuffet over dagens nederlag.

– Vi utlignet like etter baklengsmålet, og jeg trodde vi skulle vinne kampen.

– Utvisningen av Fabio var helt korrekt dømt av Mike Dean. Ikke noe å diskutere.

– Støtten jeg har fått (av fansen) har vært veldig bra. Vi må være positive og prøve å vinne fremover, men akkurat nå er jeg veldig skuffet. Resultatene har ikke vært gode nok, og særlig ikke på hjemmebane.

Om United vil handle i januar: – Jeg har sagt vi vil prøve å få inn noen nye spillere i januar, men det skjer neppe.

– Det er et stort behov for nye spillere, ja, men er de spillerne vi ønsker tilgjengelige i januar? Tvilsomt. Og det er ikke vits i å skape forhåpninger, når spillerne vi ønsker ikke er tilgjengelige.

Darren Fletcher: 

– Et utrolig skuffende tap. Det er veldig surt å slippe inn et avgjørende mål på tampen av kampen.

– Jeg trodde vi skulle vinne kampen etter utligningen. Vi var det beste laget i første omgang, vi skulle ha fortsatt slik og punktert kampen.

– Vi klarte aldri å gå opp i ledelsen, og Swansea spilte utrolig bra. De hadde et utrolig flott pasningsspill.

– Jeg har ikke sett reprise av Fabio-situasjonen enda, så jeg vet ikke om Dean tok rett avgjørelse eller ikke. Det så litt strengt ut, det gav dem (Swansea) en boost og motivasjon i tampen av kampen, og de kjørte på og fikk det avgjørende målet.

– Det er utrolig skuffende å ryke ut av FA-cupen, vi føler at vi har skuffet treneren vår, fansen vår, og alle andre. Det er absolutt ikke godt nok, og vi må heve spillet betraktelig før kampen mot Sunderland som spilles om drøye 48 timer. Det er en semifinale, og vi er nødt til å heve oss foran en slik kamp.

– Beklager for å skuffe dere (fansen), men det er utrolig godt å se at dere stiller opp på hver kamp og støtter oss. Vi er nødt til å gjøre opp for dette med å vinne kamper. Stretford End var fantastisk, supporterne klappet og støttet oss etter kampen.

Michael Laudrup, Swansea-manager:

– Det er en flott dag for spillerne og fansen. For meg er det en kamp vi vant, nok en kamp vi viste selvtillit, noe vi har gjort i de siste kampene.

FORNØYD: Laudrup er fornøyd etter å ha vunnet på Old Trafford.
FORNØYD: Laudrup er fornøyd etter å ha vunnet på Old Trafford.

– I dag trengte vi bare å vinne, og det gjorde vi i siste minutt.

– Grunnen til at stadioner som Old  Trafford, Santiago Bernabéu, Camp Nou og så videre er så mektige, er på grunn av klubbens historie, ikke på grunn av det som har skjedd der de siste 2-3 årene. Det vil alltid være noe spesielt med Old Trafford. Det kan være neste gang Swansea vinner der er om 15 år.

– Dersom du spiller borte mot lag som United og Chelsea ti ganger, kan du muligens vinne en eller to kamper, og kanskje noen uavgjort. Selv om noe skjer på Old Trafford ett år, betyr ikke det at historien er borte. Old Trafford vil alltid være et spesielt sted.

– Før en kamp er det viktig å isolere oss fra alt annet enn kampen. Du må kun fokusere på de du skal møte.

– United har ikke fanget like mange poeng i år som tidligere, og det vet vi. Men det viktigste for oss er å analysere laget vi møter, og finne muligheter å slå dem på.

Powered by Labrador CMS