Tilbake til Peterborough

Darren Ferguson er på ny ansatt som manager i Peterborough – et drøyt år etter at han fikk sparken i klubben.

Publisert Sist oppdatert

Fergie junior fikk sparken i Preston North End like før nyttår, men har allerede funnet seg en ny jobb. Peterborough United sparket Gary Johnson på mandag, og idag ble Ferguson klar som ny manager i klubben.

Dermed blir det en retur til London Road for mannen som i sin tid fikk 30 kamper for United. Peterborough ga han sparken i 2009, men Ferguson er fortsatt populær blant fansen, og nå har han altså fått jobben tilbake.

Ansettelsen ble offentliggjort på en presskonferanse i dag, og Darren Ferguson var fornøyd med å ha skrevet under på kontrakt som binder ham til klubben i fire og et halvt år.

– Jeg har et godt forhold til styreformannen, og jeg er glad for å være tilbake. Vi må få tilbake stabiliteten i klubben, og jeg greier knapt å vente på å komme igang, fortalte han ifølge klubbens hjemmesider.

Også styreformann Darragh MacAnthony er fornøyd med å ha skotten tilbake i managerstolen, og mener at det faktum at han tidligere har gitt Ferguson sparken ikke er noe problem.

– Vi har alltid har stor respekt for hverandre. Vi er begge ambisiøse og vi har lært av feilene vi har gjort. Vi er glade for at dette prosjektet er oppe og går igjen, sa MacAnthony.

– Vi har noe ugjort. Jeg vil jobbe med Darren i lang tid, og det er derfor jeg har gitt ham denne kontrakten.

Darren Ferguson ledet Peterborough til to opprykk på rad mellom 2007 og 2009, da klubben rykket opp fra League Two til The Championship, men fikk sparken etter en dårlig start høsten 2009. Klubben rykket ned fra The Championship i fjor, og ligger for øyeblikket på en femteplass i League One.

Powered by Labrador CMS