– Blod tykkere enn vann

Preston North Ends styreformann Maurice Lindsay hinter til at han ikke er spesielt fornøyd med hvordan Sir Alex Ferguson reagerte da sønnen Darren ble sparket av Championship-klubben i desember.

Publisert Sist oppdatert

Fergie svarte på sparkingen ved å kalle tilbake både Ritchie de Laet, Joshua King og Matthew James, som alle var på lån i Deepdale da Darren Ferguson (bildet) var sjef der. Til BBC gir Lindsay sine tanker om det som skjedde.

– Vi vet alle at Alex reagerte på en annen måte enn andre ville ha gjort, og tok fra oss spillerne vi hadde på lån. Det var som å få alle fire dekkene på en bil punktert samtidig.

– Det beviser bare at blod er tykkere enn vann. Jeg tror Alex bestemte seg i løpet av få timer, for vi fikk en e-mail to minutter over ni den påfølgende morgen, og han hadde bestemt seg kvelden i forveien. Kun Alex kan forklare hva han tenkte.

– Det er ganske opplagt at vi betalte prisen for å avskjedige sønnen hans, noe han naturligvis ikke var enig i, men han kan ikke benekte det faktum at vi lå på bunnen av tabellen. Det var trist.

Fotnote: Selv med ny manager går det mot nedrykk for Preston. Klubben har ikke vunnet i ligaen siden midten av desember og har – med elleve kamper igjen å spille – 13 poeng opp til sikker plass.

Powered by Labrador CMS