– Trolig ferdig i United

OPPDATERT 14.30: Flere journalister skriver at Danny Welbeck kan forlate United den neste uken.

Publisert Sist oppdatert

Det er den, vanligvis pålitelige, Telegraph-journalisten Matt Law som først var ute med nyheten om at Welbeck har fått beskjed om at han kan bruke den neste uken på å finne seg en ny klubb.

Welbeck, som har to år igjen av kontrakten med United, er verdsatt til 15 millioner pund av United, noe som på ingen måte er avskrekkende for andre toppklubber i England. Både Arsenal og Tottenham skal være interesserte i Welbeck, skriver Law.

Opplysningene er, naturligvis, ikke bekreftet av United, men det er ventet at Louis van Gaal vil få spørsmål om Welbecks situasjon på ettermiddagens pressekonferanse.

Ikke lenge etterpå kom Daily Mirror med tilsvarende sak, men opplyser i tillegg at han ikke får dra til en av Uniteds argeste rivaler i toppen til tross for at både Arsenal og Tottenham har vist interesse.

Like etter klokken 14-30 bekrefter også Daniel Taylor i Guardian at nyheten om Welbecks fremtid i United medfører riktighet.

Den nye United-manageren og Welbeck har, ifølge flee aviser, hatt lange samtaler den siste uken om spissens fremtid som nå altså virker til å ligge en annen plass enn Old Trafford for 23-åringen som er fra Manchester.

PÅ VEI BORT: Dany Welbecks dager i United kan være talte skal vi tro Telegraph.
PÅ VEI BORT: Dany Welbecks dager i United kan være talte skal vi tro Telegraph.

Welbeck har ofte blitt benyttet på kanten i United og det er nok den viktigste forklaringen på at han står med kun 29 mål på 139 kamper (50 som innbytter) for United. Til sammenligning har Javier Hernandez 59 mål på 152 kamper (69 som innbytter) i United.

Powered by Labrador CMS