Tviler på Welbeck-kjøp

Steve Bruce tror Danny Welbeck presterer for godt til at Manchester United vil vurdere å selge ham.

Publisert Sist oppdatert

20-åringen har de siste ukene blomstret for alvor på Stadium of Light, og det er en dårlig skjult hemmelighet at Sunderland drømmer om å få kloa i leiesoldaten også etter at låneavtalen utløper ved sesongslutt.

– Men hvis vil få en utlånt spiller på permanent basis, må du akseptere at i de fleste tilfeller der han gjør det bra, så minsker det sjansene for å signere ham. Hvis Danny fortsetter utviklingen sin, vil han bare være innen rekkevidde for de aller beste klubbene.

– Danny har markert seg med sine prestasjoner den siste tiden. Utfordringen for ham er å opprettholde dette. Han er et stort talent, og han har vist de kvalitetene som gjør at Manchester United verdsetter ham så høyt, sier Steve Bruce til Sunderland Echo.

Den Manchester-fødte angriperen står nå med fire nettkjenninger på tre kamper.

– Danny spiller meget bra om dagen, og hele ligaen begynner å legge merke til ham. Jeg er glad på hans vegne, for han begynner virkelig å få fotfeste i Premier League. Han har en stor framtid foran seg, og nå begynner vi å se det beste av ham, avslutter Sunderland-bossen.

Powered by Labrador CMS