Stiller seg positiv til utlån

Men Danny Welbeck vil aller helst forsøke å spille seg inn i United-laget umiddelbart.

Publisert Sist oppdatert

Om Ferguson derimot mener en utlånsavtale vil være det beste for unggutten, er spisstalentet uansett bare glad til.

– Hovedmålet mitt er å bli en del av førstelaget. Men jeg går gjerne på lån om det er det sjefen ønsker. Personlig ønsker jeg bare å spille kamper og fortsette utviklingen, sier hurtigtoget til ManUtd.com.

Den Longsight-fødte angriperen introduserte seg for Old Trafford-publikummet med scoring mot Stoke som 17-åring. Han føler selv at utviklingen har pekt i riktig retning siden den gang.

– Jeg føler jeg har lært masse og utviklet meg spesielt de to siste årene. Jeg har blant annet lært om hvor viktig det er å ha det mentale på plass både på og utenfor banen.

Unggutten hadde en god dag på jobben da han fikk spille hele kampen mot Philadelphia Union, og sier seg godt fornøyd med hva han har vist frem under pre-season så langt.

– Jeg er tilfreds med hvordan det har gått under pre-season så langt, og jeg er godt fornøyd med egne prestasjoner, forteller han. I likhet med Cleverley og Corry Evans, trekker Welbeck frem Giggs og Scholes som gode eksempler til etterfølgelse.

– Det er lærerikt å være på tur med de erfarne spillerne – man plukker opp ting og lærer for hver dag som går, sier Welbeck. Han har spesielt bitt seg merke i hvordan de eldre forbereder seg til kamp, hvordan de hviler, og hva de gjør på trening.

– Den eldre garden i laget er helt utrolig. De har denne enorme spruten, og skal bare vinne alt av kamper og konkurranser på trening. Jeg føler meg priviligert som bare får lov å være rundt dem, avsutter Welbeck.

Powered by Labrador CMS