De forsvinner én etter én

Nesten halvparten av troppen som tapte 0-4 mot MK Dons er enten utleid eller solgt.

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke mer enn én og en halv uke siden Manchester United spilte en fryktelig 0-0-kamp borte mot Cambridge United i FA-cupen.

Men årsverste for rødtrøyene er unektelig 0-4-tapet borte mot Milton Keynes Dons i ligacupen sent i august.

Van Gaal ga en rekke U21-spillere tilliten fra start, i tillegg til at flere spillere som har slitt med tillit i ligaen, fikk prøve seg mot League One-laget.

United mot MK Dons: David De Gea, Michael Keane, Jonny Evans, Marnick Vermijl, Reece James, Nick Powell, Saidy Janko, Anderson, Javier Hernández, Shinji Kagawa, Danny Welbeck

Benk: Ben Amos, Paddy McNair, Tom Thorpe, Andreas Pereira, Adnan Januzaj, Wilfried Zaha, James Wilson

Like morsomt som det er tilfeldig

Nå ser de ut til å forsvinne én etter én …

Forsvarsspilleren Michael Keane gikk noen dager etter nederlaget på utlån til Burnley, men tidligere denne måneden gikk unggutten til Burnley på permanent basis.

Mandag ettermiddag ble det også klart at belgiske Marnick Vermijl forsvinner fra Aon Training Complex til fordel for førstelagsspill i Sheffield Wednesday.

Marnick Vermijl.

Både Danny Welbeck og Shinji Kagawa forlot Manchester i sommervinduet, og befinner seg for tiden i henholdsvis Arsenal og Borussia Dortmund.

Solide kilder i både England og Brasil kan informere om at Anderson er på legesjekk i Porto Alegre, og signerer etter alle solemerker en kontrakt med Internacional i hjemlandet sitt i løpet av mandagen.

Wilfried Zaha (benk mot MK Dons)har blitt bekreftet solgt til Crystal Palace av Manchester United-journalist Craig Norwood, og tegner en kontrakt som binder ham til klubben i fem og et halvt år.

I tillegg til nevnte overganger forlot Javier Hernández på lån til Real Madrid i august, mens Ben Amos (benk mot MK Dons) for øyeblikket er på lån i Bolton Wanderers.

Powered by Labrador CMS