– Welbeck er mannen!

Ifølge Gary Neville har Danny Welbeck akkurat det United trenger.

Publisert Sist oppdatert

Den gamle høyrebacken gir overfor Sky Sports uttrykk for at Welbeck var selve nøkkelen i onsdagens kamp mot Olympiakos.

– På forhånd snakket vi om hvor viktig det er med balanse, og at det ikke nødvendigvis er de mest talentfulle spillerne som skaper de beste lagene. Alle lag har behov for noen som kan utgjøre den lille forskjellen, og det gjør Danny Welbeck, sier Neville, og fortsetter:

Ryan Giggs & Gary Neville Cook Off @ Cafe Football
GARY NEVILLE – Sky Sports-ekspert og fan av Danny Welbeck.

– I det første oppgjøret mot Olympiakos, som forresten var forferdelig, utgjorde  han en forskjell, og det samme gjorde han mot West Bromwich. Derfor overrasket det meg at han ikke spilte på søndag (mot Liverpool). Forsvarsspillere må trekkes ut av posisjon, og bakrommene dette skaper må utfordres. Men på søndag hadde United to spillere som begge søkte ballen, og Liverpool fikk en enkel jobb med å kvele forsøkene deres.

– Det som derimot skjedde her i kveld mot Olympiakos, var at de greske forsvarsspillerne fikk følelsen av å løpe baklengs mot eget mål.

– Måten Antonio Valencia spilte på høyre og Welbeck på venstre, gjorde at Robin van Persie fikk muligheten til å være mer med. Det, i tillegg til oppspillene fra Ryan Giggs, gjorde at vi fikk se mer til disse typiske Van Persie-løpene.

– I tillegg ble det bedre med Wayne Rooney i en dypere rolle. Han støttet godt oppunder Michael Carrick og Giggs, noe som igjen gjorde det mulig for Van Persie å manøvrere mellom Welbeck og Valencia.

Her kan du lese hele saken hos Sky Sports

Powered by Labrador CMS