– Capello stor fan av Welbeck

Englands U21-trener Stuart Pearce skryter av Danny Welbecks arbeidsmoral, og forteller at også Englands landslagssjef har fått opp øynene for spissen.

Publisert Sist oppdatert

Danny Welbeck spiller en nøkkelrolle på U21-landslaget i EM, men det så ikke som han skulle gjøre det mens kvalifiseringen til mesterskapet foregikk. Da var manager Stuart Pearce alt annet enn fornøyd med United-spissens innsats.

– Jeg satte han inn som innbytter etter 28 minutter mot Hellas, men han kjempet ikke for laget, så jeg tok han av etter 75 minutter. Det gjør vondt for spillere når man gjør det. Jeg fortalte ham etter kampen at man må gi mer enn han gjorde når man spiller for England, sier Pearce til The Guardian.

– Det var gambling fra min side, men det virket. Han har brettet opp ermene, og arbeidsmoralen hans er sensasjonell. Han har et stort talent, scorer mål og er vanskelig for motstanderen å håndtere.

Pearce mener Welbeck har alt som trengs for å slå til på det høyeste nivået, og han er ikke den eneste:

– Jeg vet at Fabio Capello (England-manager, journ. anm) er en stor fan av han, sier Pearce.

Søndag kveld spiller Welbeck og resten av U21-landslaget en viktig kamp mot Tsjekkia. England må vinne for å gå videre fra sin gruppe. Kampstart er 20.45, og du kan se den direkte på Viasat Fotball.

20-åringen har scoret Englands eneste mål til nå i turneringen. Scoringen kan du se her.

Powered by Labrador CMS