Spissene klare

Wayne Rooney og Danny Welbeck ønsker å slå tilbake etter Champions League-exiten ved å gjøre det godt i Europaligaen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United ble overraskende slått ut av gruppespillet i Champions League etter å ha tapt den avgjørende bortekampen mot Basel i desember 1-2. Til tross for skuffelsen over å ryke ut av den gjeveste europacupen, gleder Wayne Rooney seg nå til å møte Ajax i 16. delsfinalen i Europaligaen torsdag.

– Jeg ser faktisk frem til å spille i Europaligaen. Det er en ny utfordring for oss alle, og vi ønsker å vinne turneringen, sier Rooney til ManUtd.com.

– Det er ingen vits i å være i en ny turnering om man ikke forsøker å vinne den, og jeg er sikker på at manageren kommer til å stille med et sterkt lag. Det ville vært fantastisk å være det første United-laget som vant turneringen, og det er målet vårt.

Også spissmakker Danny Welbeck håper nå å kunne gjenreise noe av Uniteds kontinentale ære gjennom gode prestasjoner mot Ajax.

– Det var uventet å havne i Europaligaen siden vi er United, og det forventes at vi er med og kvalifiserer oss til sluttspillet, sier unggutten.

– Dessverre greide vi ikke det, vi ble utslått og alle var utrolig skuffet etterpå. Vi håper nå å kunne slå tilbake gjennom å gjøre det godt i Europaligaen. Vi har en spennende kamp mot Ajax, hvor to klubber med stor historie møtes, og forhåpentligvis blir det gode kamper både hjemme og borte.

Første kamp mot Ajax spilles på Amsterdam Arena torsdag kveld. Avspark er klokken 19.00 (skandinavisk tid), og kampen sendes på TV2 Sport.

Powered by Labrador CMS