– Må prestere hjemme

Michael Carrick og Danny Welbeck mener United må finne tilbake til den solide hjemmeformen om det skal bli avansement mot Athletic Bilbao.

Publisert Sist oppdatert

Mye av grunnen til at United røk ut av Champions League-gruppespillet var den dårlige hjemmeformen. Det ble kun fem av ni poeng på Old Trafford i høst, uten at Michael Carrick skjønner hvorfor de Røde slet på hjemmebane.

– Det er vanskelig å si. Sammenliknet med tidligere år når hjemmebanen har vært et fort, klarte vi ikke å prestere. Det er grunnen til at vi nå er i Europaligaen, sier Carrick til SkySports.

– Bilbao er et tøft sted å dra, så vi må prestere godt i hjemmeoppgjøret om vi skal ha en sjanse i returoppgjøret.

Etter Champions League-exiten har Uniteds spillere og supportere måtte tåle mobbingen fra andre lag sine fans. Carrick forstår det siden Europaligaen ikke har like høy status som mesterligaen, men han sier det ikke påvirker spillernes holdninger.

– Vi er profesjonelle og spiller i denne turneringen for en storartet klubb. Spillerene trenger ingen ekstra motivasjon, fordi vi vil bare vinne turneringen. Vi er fortsatt desperate etter å komme like langt som vi ville i Champions League, sier han.

– Vil vinne med mange mål

Danny Welbeck er enig med sin lagkamerat om at kampen på Old Trafford blir helt avgjørende for om det blir avansement eller ikke.

– Vi vil ikke bare vinne, men også slå dem med så mange mål som mulig for å sikre oss best mulig utgangspunkt, sier Welbeck til ManUtd.com.

– Ingen lag kommer hit for å tape, så vi forventer at Athletic Bilbao setter oss på en vanskelig prøve. Vi gleder oss til kampen.

Kampen mot Athletic Bilbao starter 21.05 torsdag kveld. Kampen kan ses på Viasat Fotball eller følges via liveoppdateringer på united.no.

Powered by Labrador CMS