Ryktesaker, uke 4

Denne mannen vil til England til sommeren. Kan United være hans neste arbeidsgiver?

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle rykter i én egen sak, så kan de av dere som misliker rykter bare droppe saken, mens dere andre får alt på ett sted.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndagens rykter:

Eden Hazard er en ettertraktet mann, og alle de store klubbene i Europa følger Lilles belgiske offensive midtbanemann med argusøyne. I et intervju med franske Canal+ avkrefter Hazard at han kommer til å forlate de regjerende franske mesterne allerede i dette overgangsvinduet, men er klar på hvor han ønsker å spille neste sesong.

– England, sier Hazard. – Jeg ønsker å spille i en stor klubb, men jeg vil ikke sitte på benken. Det må være en klubb som spiller god fotball.

Hazard nevner begge Manchester-klubbene, Chelsea og Arsenal som potensielle fremtidige arbeidsgivere, og understreker at alle muligheter er åpne.

– Ingenting er avgjort ennå, sier han til tv-kanalen.

Fredagens rykter:

Så har visst også Chelsea kastet seg inn i kampen om å lokke Paul Pogba bort fra Old Trafford. The Mirror mener å vite at London-klubben ønsker å få den unge franskmannen på plass før overgangsvinduet stenger i neste uke, og støttes opp av Daily Mail. Sistnevnte hevder sågar at Chelsea står klare til å by £3 millioner for det 18 år gamle midtbanetalentet. Fra før er det meldt om interesse fra blant annet fra Manchester City, Arsenal og de to Milano klubbene – AC Milan og Internazionale.

Et intervju hvor Clint Dempsey sier han vil spille Champions League-fotball har vekket Uniteds interesse, skriver London24. Det er dog ikke nevnt noen pris eller når United eventuelt vil kjøpe ham.

Xherdan Shaqiri aes fortsatt til storklubber i Europa, og ifølge TalkSport følger United fortsatt nøye med på utviklingen. Zenit St. Petersburg skal også gi storklubbene kamp om talentets underskrift.

Torsdagens rykter:

Nok en brasiliansk Anderson kan være på vei til Old Trafford – i hvert fall om vi skal tro på Sabotagetimes.com. Skulle det skje kan vi berolige med at det ikke er grunn til å frykte navneforvirring, for denne Anderson – eller som hans fulle navn lyder: Anderson Vital da Silva (ooops, enda en Da Silva…) går til daglig under kunstnernavnet Dedé. Dedé er 23 år gammel, 192 centimeter høy, og spiller for Rio-klubben Vasco da Gama. Han er også landslagskollega med vår nummer 20 Fabio. Midtstopper er han også, eller sweeper, for den saks skyld. Dette har ført til at de aller morsomste brasilianerne ikke lenger nøyer seg med å kalle ham Dedé, men Dedéckenbauer. Interessen for Dimitar Berbatov ser ikke ut til å minke blant europeiske storklubber. Bulgareren, som ikke får så mye spilletid som han skulle ha ønsket seg på Old Trafford, har blitt aet til en hel rekke med klubber, og nå har enda en meldt seg på i kampen. Ifølge italienske Calciomercato er det Roma-klubben SS Lazio som nå signaliserer ønske om å overta fjorårets toppscorer i Premier League. Dette skjer til tross for at Sir Alex Ferguson har gitt beskjed om at han akter å forlenge Berbatovs kontrakt med ett år, frem til sommeren 2013, og at agenten hans, Emil Danchev, har gjentatt sine tidligere uttalelser om at spilleren selv ikke har noe ønske om å forlate Old Trafford. Disse signalene tas imidlertid ikke for god fisk i den italienske avisen. Der forholder man seg til det faktum at Berbatov ennå ikke har skrevet under på en kontraktsforlengelse, og at hans eksisterende avtale utløper allerede ved sesongslutt.

Onsdagens rykter:

Det er slettes ingen hemmelighet at Alan Pardew ønsker å gjøre Ravel Morrison til Newcastle-spiller, men så langt har manageren fått avslått sine bud på unggutten. Nå skal Pardew imidlertid være i ferd med å slenge inn et nytt bud – denne gangen i størrelsesordenen £4 millioner. Det skriver Clubcall.com.

Ifølge talksport vil Manchester United få hard kamp i fra PSG om signaturen til Valencias Adil Rami (bildet). Forsvarspilleren har imponert mange i årets La Liga og har lenge blitt lenket vekk. Sir Alex Ferguson har fulgt situasjonen rundt franskmannen nøye etter å ha mistet Nemanja Vidic resten av sesongen. Den spanske klubben skal visstnok kreve minst 20 millioner pund for forsvarsspilleren. En annen spiller United vil få kamp om å signere er Basels Xherdan Shaqiri. Uniteds interesse har lenge vært nevnt. Likevel er det bare Galatasaray som har kommet med et offisielt bud så langt. Talksport mener å vite at budet ligger på rundt ti millioner pund. Det skal visstnok vær for lite, i og med at også Basel krever rundt 20 millioner pund for å gi slipp på spilleren sin.

Tidligere denne måneden returnerte Uniteds Oliver Norwood fra et vellykket utlån i Scunthorpe. Det meldes nå på Twitter at 20-åringen skal være aktuell for et seks måneders låneopphold i belgiske Royal Antwerp.

Tirsdagens rykter:

Ifølge talksport skal Ajax-spilleren Jan Vertonghen (bildet) være på vei bort fra klubben. Manchester United, Arsenal og Tottenham er blant de som følger situasjonen til midtstopperen nøye. Belgierens kontrakt går ut med Ajax i 2013 og det har vært snakk om forlengelse. Nå forventer derimot forsvareren å forlate klubben sin til sommeren. – Kanskje Ajax mener det er en god ting at jeg drar, jeg vet ikke, sier han ifølge nettstedet. Michael Owen skal være ønsket i lavere divisjoner. Championship-klubben Brighton ønsker visstnok å hente spissen for å hjelpe dem i veien mot play-offs. United skal ifølge The Sun kreve en liten sum for engelskmannen. Etter alle skriveriene om Danny Welbeck og hans kontraktforhandlinger med United, skriver Sunsport at spissen kommer til å signere ny kontrakt innen noen uker. Kontrakten skal inneholde en rekke bonuser, men også en solid økning på ukelønnen til angriperen. Goal.com melder i dag om at United- og City aktuelle Nicolas Gaitan er fornøyd med å være i Benfica. Argentineren har lenge vært aet til klubben han var med å sende ut av Champions League. Men nå sier Gaitans agent at hans klient er bare fokusert på Benfica. – Gaitans mål er å spille bra for Benfica og bli mester i klubben, hvor han er veldig fornøyd. – Jeg vet ikke om det er interesse (fra United og City), men jeg tror hvilken som helst klubb i verden ville likt å ha Gaitan, forteller agent Jose Irribaran til Antena 1.Goal.com melder også om at Uniteds tidligere interesse for Dinamo Zagrebs Mateo Kovacic skal ha kjølnet. 17-åringen skal bli sett som den nye Luka Modric, men skal også ha en prislapp på 10 millioner pund. Dette skal tydeligvis ha vært nok til at Sir Alex Ferguson mistet interessen for den unge playmakeren.

Mandagens rykter:

Det ser ut til at Mame Biram Dioufs Old Trafford-karriere er over. 24-åringen har ikke vært noen suksess etter overgangen fra Molde for to år siden. Nå har han blitt aet med en overgang, og ifølge Sky Sports er klubber som Wigan og Hannover interesserte i spissen. Nå hevder Diouf selv at også franske Brest har følere ute på senegaleseren.

– Jeg har mange kontakter, men ingenting er ferdigstilt enda. Brest kan være interesserte, men jeg har en kontrakt med Manchester United til 2013, sier Diouf.

En rekke nettsteder hevder at Crystal Palaces Nathaniel Clyne er på vei til Manchester United. Metro er blant dem som mener at United skal være klare med et bud på tre millioner pund på forsvarspilleren. Nettsiden mener Clyne blir hentet allerede i januar, ettersom Phil Jones måtte ut med skade i søndagens kamp på Emirates. Men ifølge London-klubbens manager, Dougie Freeman, har ingen klubber henvendt seg angående backen hittil.

– Det har ikke vært så mye som én henvendelse om noen av spillerne mine. Så langt, så godt. Nathaniel er profesjonell og forholdet vårt er fantastisk, sier han ifølge Sky Sports.

Ifølge Daily Mail skal United være ivrige etter å gi Tottenham kamp om Leandro Damiao. Det brasilianske spisstalentet spiller til daglig i Internacional. Spurs skal ha bydd 15 millioner pund allerede i sommer, men brasilianerne krever så mye som 24 millioner pund for unggutten. Borussia Dortmunds Shinji Kagawa forteller til Die Welt at han er fornøyd i Tyskland. Japaneren har lenge vært aet til Manchester United, men nå benekter han altså at han ønsker å forlate de regjerende tyske mesterne. – Det er hele tiden rykter om meg og klubber som United og AC milan, men jeg har ingen informasjon om det. Akkurat nå handler det om at jeg gjør det bra her i Dortmund, sier han til den tyske avisen. Inters Wesley Sneijder har i dag avkreftet at han forlater den italienske klubben i dette overgangsvinduet. Midtbanespilleren har i lengre tid vært aet til flere klubber, men i hovedsak United. Etter Inters seier mot Lazio på søndag skal nederlenderen ha uttalt følgende til Skysports: – Jeg er i god form og jeg føler meg bra. Framtiden? Jeg blir i Inter, jeg har det bra her. – Hvor lenge er det igjen av transfervinduet? En uke, er det ikke? Jeg blir her, avsluttet han.

Ryktene om at kontraktsforhandlingene mellom United og Danny Welbeck har strandet skal visstnok ha nådd Madrid. Ifølge The people skal José Mourinho og Real Madrid følge nøye med situasjonen til den engelske landslagsspissen.

Powered by Labrador CMS