Ryktesaker, uke 3

Er United villig til å betale £50 millioner for denne mannen? Ja, hevder Daily Mail.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle rykter i én egen sak, så kan de av dere som misliker rykter bare droppe saken, mens dere andre får alt på ett sted.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 22. januar:

Selv om Paul Scholes har imponert i sitt comeback, vil det være en overdrivelse å si at det er en langsiktig løsning. Sir Alex Ferguson skal være på utkikk etter andre løsninger, og er ifølge Daily Mail villig til å betale £50 millioner for å sikre seg Luka Modric i sommer. Chelsea er også interesserte i kroaten.

Caughtoffside hevder United også ser etter en annen midtbanespiller – nemlig PSB sin playmaker Javier Pastore. De nevner ikke noen pris, men siden han kom til den franske hovedstadsklubben så sent som i sommer vil han ikke bli billig.

Fredag 20. januar:

Ifølge Daily Mail skal begge Manchester-lagene være lystne på å signere Benficas midtbanespiller, Nicolas Gaitan. Begge lagene skal visstnok ha hatt speidere på plass under Benficas kamp mot Santa Clara på Onsdag. Torsdag skrev United.no at United skal ha mottatt et bud fra Roma på Ravel Morrison. I dag er det Paul Pogba som skal være ønsket i Italia. Juventus skal lede an kampen om den franske unggutten. Ifølge talksport skal det ha blitt sendt bud til agent og italienerne håper å fullføre overgangen i nærmeste fremtid. Nok en gang blir det benektet at Dimitar Berbatov er på vei bort fra klubben. Agenten til bulgareren skal ifølge Mirrorfootball ha sagt at United-spissen ikke kommer til å forlate klubben i dette overgangsvinduet. Talksport skriver også at det ikke er aktuelt med en overgang til Premier League for Milos Krasic (bildet). Juventus skal ikke være villige til å høre på bud og det er mer sannsynelig at serberen går på lån til Lazio ut sesongen.

Sky Sports News melder også på sin TV-sending at de sitter på informasjon om at Ravel Morrison ønsker en overgang vekk fra United allerede i januar. Torsdag (se under) ble 18-åringen altså koblet til Roma.

Ifølge Skysports bekrefter Hannover nå sin interesse for Mame Biram Diouf. Senegaleseren har lenge vært aet bort fra United. Wigan har også vært blant de interesserte. Men nå sier altså Hannovers daglige leder, Jorg Schmadtke at de lenge har ønsket United-spissens tjenester. – Vi har vært ute etter han i en lengre periode, uheldigvis dro han da til Manchester United fra Molde. – Begge klubbene, hans agent og spilleren er i samtaler, legger Schmadtke til.

Torsdag 19. januar:

Mye har vært skrevet om Ravel Morrison de siste ukene, og det siste om stortalentet har vært at han skal være på vei ut dørene på Old Trafford. Sir Alex Ferguson uttalte selv at et bud fra Newcastle har blitt avslått, samtidig som at Morrisons lønnskrav til United er for høye for Fergusons smak.

Disse uttalelsene fra sjefen selv, har fått avisene til å spekulere i om Manchester City er klubben som kommer til å hente Ravel Morrison. Hovedpersonen selv gjorde imidlertid sitt beste for å dempe City-spekulasjonene torsdag ettermiddag.

– Alle som sier at jeg ikke bør dra til M. City – M. City har aldri vært i tankene mine. Og til alle som forteller at jeg er på vei bort, ignorer dem, skriver unggutten på sin Twitter-konto.

Senere torsdag kveld var det atter nye rykter rundt 18-åringen, og denne gang var det Roma som visstnok har meldt sin interesse, skal man tro talkport. Roma skal ifølge nettstedet være interesserte i å legge £500.000 på bordet for Morrison. Dette er det samme som Newcastle skal ha tilbudt, men United skal være villige til å lytte til et tilsvarende bud fra den italienske klubben ettersom de ikke er en direkte konkurrent.

Daily Mail hevder at Manchester United skal være meget irriterte på Danny Welbeck (bildet). Årsaken skal være at den unge angriperen ikke senker sitt lønnskrav. Ifølge avisen skal United ha tilbudt spissen en ukelønn på 45-50 tusen pund, men Welbeck skal altså kreve intet mindre enn 60 tusen pund.

Sao Paulos Lucas skal ifølge talksport være nært en overgang til Inter. Stortalentet har i lang tid vært aet til klubber som United og Liverpool. Nå ser det altså ut til at han glipper for de røde i Manchester.

En annen spiller som kan glippe for Sir Alex Ferguson er Valencias Jordi Alba. Forsvarspilleren har også vært aet til United en stund, men skal man tro på uttalelsene hans er det lite som tyder på at han blir å se i rødt med det første. – Jeg ønsker å fornye kontrakten min med Valencia, det sier vel det meste, fortalte Alba til Radio ValenciaUniteds italienske midtbanetalent Davide Petrucci benekter at han er lysten på en retur til hjemlandet. Ifølge Corriere dello Sport skal unggutten være fornøyd med tingenes tilstand. – Å komme til United er en stor mulighet for meg. Målet mitt er å spille i trøyen til Manchester United, sier han til avisen. Nok en spiller kan glippe for Sir Alex Ferguson. Spilleren det er snakk om denne gangen er Sportings Ricky van Wolfswinkel. Ifølge talksport skal Lazio være klare til å legge inn et bud på angriperen allerede i januar.

Onsdag 18. januar:

Javi Manquillo, Atletico Madrids 17 år gamle forsvarsspiller, skal ha overbevist Manchester United-speidere under en turnering tidligere denne sesongen. Nå melder Click Manchester at Sir Alex Ferguson vil forsøke å lure spanjolen til klubben. Manquillos trives best ute på høyrebacken, og avisen skriver at 17-åringen jevnlig er i troppen til Spania U19.

Ifølge Mirror football skal de franske mesterne Lille, ha gitt beskjed til Manchester United og Chelsea at om de ønsker seg Eden Hazard (bildet over) må de betale minst 35 millioner pund. Unggutten skal ha funnet seg i å være i Frankrike ut sesongen, men om klubbene blir enige skal han være villig til å skifte beite.

Skadeplagene i United har vært mange og det har blitt spekulert i om Ferguson kommer til å forsterke forsvaret i Januar. En av spillerne som har blitt aet til United er Mats Hummels. Ifølge talksport forteller stopperen i dag at han er fornøyd med å være i Dortmund.

Når det gjelder situasjonen til Dimitar Berbatov, så skal ytterligere en klubb ha meldt sin interesse. Talksport melder om at styrtrike Anzi Anzhi Makhachkala skal ønske United-spissen til Russland.

Representanter for Wesley Sneijder skal ifølge Skysports ha uttalt at nederlenderen kommer til å bli værende i Inter, også etter dette overgangsvinduet.

Nippon Sport hevder at Borussia Dortmunds Shinji Kagawa skal være i Manchester United og Ac Milans søkelys. United skal visstnok ha speidet på japaneren i rundt et år. Kagawa sees på som en mulig langtidserstatning for Ji-sung Park. Og han har uttalt selv at han har et ønske om å gå til en større klubb en dag.

Det ryktes også at nok et talent kan være på vei ut portene på Old Trafford. Ifølge The Gazzetta dello Sport skal italieneren Davide Petrucci være lysten på en retur til hjemlandet.

Tirsdag 17. januar:

Både Ravel Morrison og Paul Pogba skal angivelig ha vært i kontraktsforhandlinger med United, men ingen av dem har signert ny kontrakt. Dette blir lagt merke til rundt om i fotballverdenen. Også vår nærmeste nabo følger situasjonen til begge to veldig tett. Ifølge goal.com skal Manchester City nå være klare for å gå i forhandlinger med ungguttene allerede denne måneden. Nettsiden talksport.co.uk hevder derimot at Morrison skal være høyaktuell for Real Madrid. Det samme nettstedet mener også at kampen om Basels Granit Xhaka, vil komme til å stå mellom Manchester United og Juventus. Den unge mitbanespilleren imponerte stort i årets gruppespill i Champions League. Daily Mail hevder at United skal være svært så interesserte i å hente Swanseas sisteskanse Michel Vorm.

Crystal Palaces styreleder, Steve Perish, har fortalt Evening Standard at de har gitt opp håpet om å beholde backen Nathaniel Clyne, og at han antar United ligger best an i kampen om ungguttens signatur. Flere Premier League-klubber skal dog være interesserte i å hente unggutten, som ikke vil signere ny kontrakt med London-klubben.

Mame Biram Diouf er i Hannovers søkelys, og kan være høyaktuell for et lån i januar. Hannovers sportsdirektør Jorg Schmadtke innrømmer ovenfor Bild at han har vært interessert i å hente spissen siden han spilte for Molde.

Mandag 16. januar:

Dimitar Berbatovs mulige overgang til Leverkusen ble omtalt av united.no allerede søndag, men nå har spillerens agens nektet for at han er nær en retur til sin gamle klubb. Til gong.gb sier han at Berbatov blir i United hvert fall til sesongslutt – og kanskje enda lengre.

Når det gjelder nye rykter mandag, så sier i alle fall agenten til Rasmus Elm at han fortsatt venter på United.

– Det har vært mye snakk om Manchester United de siste månedene, men det er ingenting offisielt. Jeg venter fortsatt på at Sir Alex Ferguson skal ringe meg, sier Patrick Mörk til International Business Times UK.

Akkurat som med Elm, sier forresten også Olympiakos at de heller ikke har hørt fra United angående Vasilis Torosidis som forrige uke ble koblet til en overgang til Old Trafford.

Danny Welbecks fremtid spekukuleres det også i. Spissen har 18 måneder igjen av sin nåværende avtale med United, men krever ifølge rapportene et lønnshopp fra 15.000 til 60.000 pund i uka. Ifølge avisa People er ikke United så veldig interessert i det hoppet, men united.no kan ikke skjønne annet enn at Welbeck fortjener det lønnshoppet – egenprodusert og talentfull som han er. City og Arsenal følger situasjonen utenfra.

Daily Mirror rapporterer forresten nå at det virker usannsynlig at Mame Biram Diouf ender på utlån hos Wigan ut sesongen.

Eden Hazards fremtid kan imidlertid bli på Old Trafford. United speidet nemlig på Lille-spilleren igjen lørdag da det ble 0-2-tap for Marseille. Chelsea følger også Hazard.

Powered by Labrador CMS