– Tre fantastiske poeng

Les hva Welbeck og Moyes hadde å si etter kampen.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag snudde Manchester United 0-2 til 3-2 borte mot Hull City. Drøyt 48 timer etter at sluttsignalet lød på KC Stadium, blåste dommeren i gang kampen på Carrow Road.

Manchester United slet i den første omgangen, men i andre omgang tok prestasjonene seg opp, og Danny Welbeck ble matchvinner midtveis i den andre omgangen.

Etter kampen var matchvinneren meget fornøyd med tingenes tilstand.

– Jeg syns det var en veldig viktig seier for oss. Jeg er glad for å få tre poeng. Det er vanskelig å spille to bortekamper på så få dager, man kjenner det godt i beina, så jeg er veldig fornøyd med seks poeng i denne perioden, fortalte Welbeck til MUTV.

– Det er en lang sesong og alle må ta del, så manageren roterer på laget, og det er godt å se at alle kan gå inn å gjøre en jobb, la han til.

Welbeck var fornøyd med å bli tungen på vektskålen.

– Jeg ønsket å utgjøre en forskjell. Jeg fikk beskjed om hvor jeg skulle inn, hva jeg skulle gjøre og at jeg skulle utgjøre en forskjell, så det var godt å sette inn vinnermålet, fortalte han, og la til:

– Ballen spratt til meg litt heldig og jeg tok den forbi keeper, og da jeg var forbi var jeg sikker på å score.

Engelskmannen er fornøyd med lagets nåværende form, og tror United kan forbedre sin ligaplassering i løpet av de neste kampene.

– Vi har skapt momentum, men jeg syns det viktigste er å fokusere på neste kamp. Vi må ikke ta av, men bare ta hver kamp som den kommer, poengterte målscoreren.

Det var ingen underholdende bortekamp, men det brydde Welbeck seg lite om.

– I løpet av en sesong spiller man noen kamper som ikke er altfor underholdende, sånn er det, men det viktigste er å ta tre poeng, sa han, før han uttalte seg om neste kamp:

– Vi er veldig selvsikre, og det er viktig at vi tar tre nye poeng.

[poll id=»49″]Også David Moyes var i meget godt humør etter kampslutt.

– Tre fantastiske poeng. To seirer på tre dager var akkurat det vi trengte. Vi har måttet jobbe hardt, og det var veldig jevne kamper, men det er herlig at laget har kommet ut av det med seks poeng, uttalte han.

– Vi trenger en bred tropp, og det har vi her. Vi kommer til å trenge stallen når vi skal ut i cupen også. Det var ingen bra førsteomgang, men i andre omgang synes jeg vi spilte veldig bra. Jeg synes Danny Welbeck kom inn og utgjorde en massiv forskjell for oss i dag, la han til.

Skotten var ikke fornøyd med førsteomgangen. Samtidig lot han seg imponere av hjemmelaget.

– Jeg likte ikke hvordan vi framstod i første omgang. Vi ga bort mange cornere og klarte ikke å ta vare på ballen. Jeg ble imponert over hvordan Norwich reagerte på tapet mot Fulham. Supporterne støttet virkelig laget sitt, og spillerne ga alt. Så det var en tøff kamp for oss.

Stopperparet fikk også skryt av United-manageren.

– Vi trengte det. Jeg syns vi forsvarte oss bra. Frem til kampen mot Hull hadde vi forsvart oss veldig bra og kun sluppet inn ett mål mot West Ham, så slapp vi plutselig inn to mål på ti minutter mot Hull. Men hvis vi ser over de siste par månedene har vi forsvart oss veldig bra, og det gjorde vi i dag også, sa han.

Moyes tror laget kan fortsette å plukke poeng fremover.

– Vi må fortsette å jobbe hardt og tro at vi kan ta igjen lagene foran oss på tabellen. Vi må tro at vi kan gå ut og vinne kampen. Jeg tror vi er i stand til å score flere mål, vi skaper flere sjanser og jeg syns generelt at vi gjør det mye bedre nå.

Avslutningsvis kom han med gode nyheter om Wayne Rooney.

– Jeg tror han er klar til 1. nyttårsdag. Vi må bare vente og se. Han har samme skade som holdt ham ute mot Stoke, en strekk i lysken. Vi burde kanskje gitt ham et par uker for å få ham til å bli helt frisk, men han har vært så viktig at vi må bruke ham.

Powered by Labrador CMS