– Moyes endret alt i pausen

REAKSJONER: Les reaksjonene til Darren Fletcher, David Moyes, Danny Welbeck og Michael Laudrup etter kampen mot Swansea.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld møtte Swansea til dyst på Old Trafford, men dagens United viste seg å være en hard nøtt å knekke – og hjemmelaget vant dermed 2-0.

Her er reaksjonene til Darren Fletcher, David Moyes, Danny Welbeck og Swansea-manager, Michael Laudrup etter lørdagens hjemmeseier.

Darren Fletcher

– Det er utrolig viktig å vinne i dag. Det er ikke likt United å spille som vi har gjort. Nå har vi tapt to cupkamper, men den ene kan vi fortsatt ordne opp i.

– Det er utrolig godt å se at vi kan komme tilbake å slå dem etter å tapt mot dem forrige uke. Spesielt andre omgang, den var veldig tilfredsstillende.

– I pausen ba Moyes Januzaj gå ned på venstrekant og Kagawa flytte seg opp bak spissen, og advarte om Swanseas pasningsspill. De er en av de beste pasningslagene i ligaen.

SMILER: Moyes er fornøyd etter lørdagens hjemmeseier.
SMILER: Moyes er fornøyd etter lørdagens hjemmeseier.

David Moyes

– Jeg er veldig fornøyd med å stikke av med alle tre poengene i dag.

– Spillerne leverte en utrolig bra andre omgang.

– Vi skapte noen sjanser de 10-15 første minuttene, og Welbeck burde ha satt oss i føringen.

– Ett bytte ble gjort i pause, så fortalte jeg spillerne at de måtte gå ut aggressivt, og holde oppe presset.

– Januzaj kan spille hvor som helst. Vi så han spilte en bra match bak spissen mot Sunderland. Vi prøvde han der også i dag, men flyttet han ned på venstrekant i pausen.

 Danny Welbeck

– Jeg nøt å spille i posisjonen jeg spilte i dag, og det var godt å ha Kagawa bak seg.

– Hver gang jeg spiller som alenespiss, gjør jeg mitt aller beste for å score mål og å overbevise.

– Jeg gikk litt skuffet inn i garderoben etter å ikke være i føringen etter halvspilt match, og etter en gedigen miss jeg burde ha scoret på.

– Januzaj er en god spiller og har et enormt talent. Jeg så han på reservelaget, og har visst om talentet hans lenge. Men vi kan ikke legge alt for mye ansvar på 18-åringen.

– Shinji var forskjellen i andre omgang. Han var veldig bra da han spilte mer sentralt.

– Forrige kamp var bedre.

– United virket utrolig fokuserte i dag. Alt som har blitt gjort og sagt de siste ukene har nok hatt medvirkning.

– Selvfølgelig forventet vi et tøft United-lag. Jeg synes midlertidig ikke det var slik. Vi hang godt med i første omgang, og de hadde bare en stor sjanse etter halvspilt kamp.

– De var selvsikre, og det gjør dem vanskelige å spille mot. Vi gjorde et par endringer sentralt i banen, men det holdt ikke.

– Det svir å tape. Og spesielt svir det første målet…

– Midtbanen som fungerte veldig godt forrige helg fungerte egentlig ganske godt i dag også. Dessverre gikk det ikke vår vei, og vi burde kanskje ha spilt litt dypere.

Powered by Labrador CMS