Ryktesaker, uke 33

Forsøker han å dempe ryktene med dette Instagram-innlegget?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 20. august:

12.30: Uniteds Anthony Martial har en rekke ganger vært linket bort fra Old Trafford, og til Tottenham spesielt. Franskmannen var ikke fast på laget i fjor, og hadde en småturbulent andresesong i United.

Etter kamp lørdag postet han dette bildet på Instagram, med tre røde kuler som tekst. Forsøker han å sende et signal, kanskje?

Lørdag 19. august:

09.50: The Mirror skriver at Ivan Perisic skal velge vekk Manchester United til fordel for ny kontrakt i Inter Milan. De refererer til italienske medier (Sempreinter) som hevder å vite at hans nye avtale vil binde ham til klubben frem til 2021.

09.45: The Sun skriver lørdag morgen at Manchester United er villig til å selge David De Gea til Real Madrid dersom de klarer å hente AC Milans 18 år gamle målvakt, Les mer om det her.Gianluigi Donnarumma.

Fredag 18. august:

09.25: Manchester United planlegger å utløse en klausul som forlenger kontrakten til Luke Shaw med ytterligere ett år. Les egen sak om det her!

08.35: Neil Custis, journalisten som «breaket» sommerens Rooney-overgang, skriver for The Sun at Real Madrid nok en gang skal prøve seg på David de Gea, etter at klubben mislyktes i jakten på Kylian Mbappé. Prestasjonene til Marco Asensio skal ha overbevist Zinedine Zidane om at laget ikke trenger enda en offensiv spiller, og derfor skal pengene nå heller brukes på ettertraktede De Gea. Spanjolene skal forberede et bud på 46 millioner pund.

08.10: På en ellers rolig dag, tar vi med oss at den japanske klubben Vissel Kobe skal være interessert i å hente Louis van Gaal som ny hovedtrener, ifølge Hochi.

08.00: Flere britiske journalister, deriblant Daily Mirrors David McDonnell, skriver at Manchester United ennå ikke har gitt opp håpet om at Ivan Perisic kan komme før overgangsvinduet stenger. Klubben skal ha lagt 39 millioner pund på bordet for kroaten, noe som skal være ni millioner pund mindre enn det Inter krever. McDonnell skriver også at Ed Woodward har vært i samtaler med Perisic-agent Fali Ramadani de siste dagene.

Torsdag 17. august:

16.10: Duncan Castles i Daily Record hevder igjen også at United ser etter en venstreback, og at hvis rett mann finnes så kan kjøpes finansieres ved å selge Luke Shaw.

16.00: United vurderer å by på Monacos Thomas Lemar, som Arsenal har siklet på mye av sommeren. Det skriver Mourinho-kjenner Duncan Castles i avisen Daily Record. Lemars pris skal være om lag 60 millioner euro, men United vurderer altså Lemar som et alternativ nå som de ikke ser ut til å få kloa i Gareth Bale eller Ivan Perisic. Lemar er 21 år gammel, noterte seg for 14 mål og 17 målgivende forrige sesong, og har allerede en målgivende og seks skudd på mål i de to første ligarundene denne sesongen. Lemar kan spille både som venstre, høyre og sentral bak spissen.

08.15: Arjen Robben var nær ved å bli Manchester United-spiller før han skrev under for Chelsea. Nå skal Bayern München-veteranen igjen være aktuell for United som en av flere spillere Mourinho vurderer, melder Daily Mail. Den tyske storklubben er interessert i å kvitte seg med 33-åringen, mens José Mourinho fremdeles er på jakt etter en ny ving ettersom det ikke ser ut til å bli noe av Ivan Perisic sin overgang til United.

07.50: Danny Rose er ikke til salgs verken til Manchester United eller Chelsea. Det er den klare meldingen fra Tottenhams kontorer ved White Hart Lane, skriver Evening Standard. Tidligere denne uken ble det meldt at Manchester United hadde gitt opp jakten på Tottenhams venstreback Danny Rose.

Onsdag 16. august:

20.20: Nå skal vi prøve å komme et rykte i forkjøpet. Cristiano Ronaldo fikk karantene på fem kamper etter at han dyttet dommeren etter sitt andre gule kort. Anken er nå avvist, og Ronaldo langer ut på Instagram:

– Det er umulig å være stille i denne situasjonen, fem kamper! For meg virker dette overdrevent og useriøst, du kan kalle det å være etterfulgt. Takk til mine lagkamerater og fans for all støtten, er en slags oversettelse av hva Ronaldo skriver under bildet.

Tidligere i sommer kranglet Ronaldo med de spanske skattemyndighetene, noe som førte til sterke rykter om en sjokk-overgang til Manchester United. Vi blir ikke overrasket om det gjentar seg.

20.10: Vi er ikke helt ferdige med Jonny Evans:

– For hva det er verdt, så har City fått to bud avslått på Jonny Evans. Ingen enighet, skriver BBCs Simon Stone. Det spekuleres i at midtstopperen vil lette City for 18 millioner pund – minst.

18.40: Manchester City skal være interessert i tidligere United-spiller Jonny Evans, melder blant andre Sky Sports:

Dette til tross for at Manchester City allerede har brukt et lite statsbudsjett på forsvarsspillere de siste sesongene…

17.30: BBCs Simon Stone, som vi anser som troverdig, skriver at Mourinho ikke forventer å signere Ivan Perisic i sommer.De to klubbene har ikke klart å bli enige om pris, og tidligere i sommer uttalte Spalletti at Perisic ville bli værende i Italia.

Det kan godt tenkes at det er en sammenheng med dette, og ESPNs rapport tidligere i dag.

12.55: Ny mann inn først i januar? Ifølge ESPN skal José Mourinho nå være beredt til å utsette spillerkjøp nummer fire til neste overgangsvindu. Han påstås å ha bestemt seg for ikke å kvitte seg med noen av sine nåværende spillere for å finansiere et nytt kjøp i dette vinduet.

08.30: Etter at det for noen uker siden kom frem at tyrkiske Galatasaray var interessert i å hente Marouane Fellaini til Ali Sami Yen, lød responsen fra José Mourinho omtrent slik:
– Det ville være lettere for dem å få fatt i meg enn i Fellaini.
Uttalelsen ser imidlertid ikke ut til å ha dempet Istanbul-klubbens ambisjoner. Turkish Football viser for eksempel til «en kilde innad i klubben», som kan fortelle at «løvene» ikke har gitt opp håpet om å sikre seg belgieren.
Galatasaray skal tvert imot ha lagt frem et nytt og forbedret bud, angivelig i størrelsesorden £27 millioner, i håp om å overtale United til å selge 29-åringen.
Fellainis United-kontrakt utløper neste sommer.

08.15: Siden José Mourinho & co. skal møte Swansea på Liberty Stadium til helgen, er dette interessant: Gylfi Sigurdsson, walisernes store playmaker, er på vei til Everton.

Tirsdag 15. august:

17.36: Alvise Cagnazzo skriver i The Sun at Juventus kan komme til å legge inn et bud på Marouane Fellaini. «Den gamle damen» ønsker å signere to midtbanespillere, og Blaise Matuidi skal være førstevalget, mens Fellaini er andrevalget.

Om Juve sikrer seg Matuidi, så skal de bare være villige til å bruke £22,5 millioner på Fellaini – en sum avisa skriver at det er lite sannsynlig at United aksepterer for en spiller Mourinho helst vil beholde. Juventus håper at Matics gode start kan ha myknet opp Mourinho.

11.30: Om vi skal tro Inter-manager Luciano Spalletti, har Ivan Perisic nå tatt en endelig beslutning om å bli værende i Milano-klubben.
Til Sky Sports Italia sier Spalletti dette:
– Perisic er fast bestemt på å bli. Det var en tid (da han vurderte å forlate oss) men så begynte han å prate som en fotballspiller som er interessert i å gjøre det rette. Han benyttet sin profesjonelle innstilling til å trekke en konklusjon.

Mandag 14. august:

21.50: Også spanske Sport skriver at Manchester United ønsker å hente Sergi Roberto. Ifølge avisen skal han ha blitt stadig mer frustrert over situasjonen i Barcelona – spesielt etter at katalanerne signerte Paulinho. Chelsea ønsker også å hente 25-åringen.

11.55: The Sun skriver også at Manchester United vil møte utkjøpsklausulen på £36.5 millioner i Sergi Robertos kontrakt dersom 25-åringen skulle ønske å forlate Barcelona.

11.45: The Sun kan fortelle at Danny Rose nå blir værende i Tottenham, til tross for interesse fra Chelsea og Manchester United.
Dette skal ha blitt bekreftet etter at venstrebacken har bedt London-klubben om unnskyldning for sine uttalelser i forrige uke.

Powered by Labrador CMS