Granada CF v Manchester United - UEFA Europa League Quarter Final: Leg One

– Vi må gå inn i returkampen med samme innstilling

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vant komfortabelt 2-0 mot Granada, og er nå storfavoritter til å kapre den ene semifinalebilletten om litt under en uke.

– Vi har et veldig godt utgangspunkt. Jeg synes vi kjempet godt i dag – jeg tror vi måtte det, vi visste da vi kom hit at det ville bli en fysisk kamp., sa Daniel James til MUTV etter kampen.

James er uansett tydelig på at jobben må fullføres.

– Det er ikke over ennå, vi må fortsatt konsentrere oss om neste uke, vi må bare gå inn i returkampen med samme innstilling.

– De ga oss en god kamp i dag, og det kommer de til å gjøre neste uke også. De kommer til oss uten noe å tape. Vi kommer definitivt til å være klare for det.

Granada CF v Manchester United - UEFA Europa League Quarter Final: Leg One
GODT UTGANGSPUNKT: United har et godt utgangspunkt etter 2-0-seieren i Spania.

Kampens store øyeblikk var da Victor Lindelöf slo en glimrende langpasning inn i bakrom til Marcus Rashford, som etter å ha startet løpet sitt på perfekt tidspunkt, også hadde et perfekt mottak før han fikk lirket ballen forbi Granada-keeperen.

James ble imponert av angrepskollegaen.

– Han får det til å se så enkelt ut, men det er definitivt ikke så enkelt som det ser ut til, mener James.

– I andreomgangen handlet det bare om å presse på videre, og i løpet av de siste fem minuttene fikk vi straffesparket, og heldigvis scoret Bruno på det slik han vanligvis gjør.

ragra
MÅLSCORERNE: Marcus Rashford og Bruno Fernandes scoret målene for Manchester United.
Powered by Labrador CMS