De utlånte imponerer

Tom Cleverley (bildet) scorte nok en gang for Watford, mens Danny Simpson og Daniel Drinkwater spilte 90 minutter for henholdsvis Newcastle og Huddersfield.

Cleverley fikk lørdag sin hjemmedebut for Watford i deres 2-2-kamp mot Blackpool. Unggutten scorte Watfords andre mål da han fra kort hold satte ballen i mål etter et hardt innlegg. Det var Cleverleys andre scoring på to kamper for Championship-klubben. Tom Cleverley var mye involvert i Watfords angrepsspill og fikk stående applaus fra hjemmepublikumet da han ble byttet ut to minutter før slutt.

Danny Simpson hjalp Newcastle til å holde nullen da de slo Crystal Palace 2-0 på bortebane. På tross av at de holdt nullen skal forsvaret ifølge rapportene ha vært Newcastles svakhet denne kampen. Simpson spilte hele kampen da The Magpies avanserte til andreplass på tabellen med like mange poeng som ligaleder Middlesbrough.

Daniel Drinkwater og Huddersfield tapte 1-0 mot Bristol Rovers. Drinkwater spilte hele kampen for klubben som ligger på sjuendeplass etter fire spilte kamper i League One. Kampens høydepunkt for United-ungguttens del var da han med en nydelig chip sendte Theo Robinson alene med keeper. Dessverre for Huddersfield ble det ikke scoring.

Kilder: watfordfc.com, nufc.co.uk, cpfc.co.uk, htafc.co.uk