– Vil ha svar snart

SPORT WITNESS: Spansk avis hevder at United leder an kampen om Dani Alves, og at klubben ønsker fortgang i saken.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Av: Sport Witness

Det er ingen overraskelse at det kommer mange artikler om Dani Alves’ fremtid i spanske medier. Den katalanske avisen Sport har en stor sak om det i sin lørdagsutgave, og Manchester United er klubben fremst i køen ifølge påstandene som blir lagt frem der.

Nylige rapporter om at høyrebacken [som kun har kontrakt til sommeren med Barcelona, red.anm.] har blitt enig om å signere for PSG blir avfeid, og det meldes at den franske klubben foreløpig ikke har kommet med noe formelt bud på spilleren, men heller holdt innledende samtaler med agenten. På den andre siden sies det at Manchester United har skrudd opp interessen sin med flere hakk de siste ukene.

Klubben har tilbudt en treårsavtale, men er ifølge Sport i ferd med å bli utålmodige, og ønsker et svar snart slik at avtalen kan fullføres, og en annonsering kan gjøres. Det vil være den første delen av Uniteds sommerplan.

Sport ser ut til å være litt elastiske når det gjelder tid. I en del av artikkelen skriver de at Dani Alves har 15 dager på å ta en bestemmelse, men de skriver også to uker, noen uker og at United ønsker et svar innen slutten av april, noe som vil være 19 dager. Enten er ikke rapporten så konkret som Sport fremstiller den, eller så finner de bare ulike måter å beskrive «snart» på.

456372080
GOD OG KONTRAKTSLØS: Brasilianske Dani Alves er en ettertraktet mann.

Brasilianeren er selvsagt veldig fristet av Manchester United, men har også tilbud fra andre steder. Flere Premier League-klubber er interesserte, og PSG kan ikke avskrives, og det kan heller ikke en forlenget avtale med Barcelona.

Dani Alves er 31 år gammel, og har vært heldig med at skader ikke har preget karrieren hans, så han er fortsatt på sitt beste, og har vært en av Barcelonas mest brukte spillere hittil denne sesongen. Alves virker innimellom å spille klovn med enkelte motevalg og handlinger, men han er en svært profesjonell spiller som Luis Enrique har blitt svært glad i i løpet av sesongen.

Les mer av Sport Witness her.

Håper du på Dani Alves? Vil du heller se Clyne signere for United? Eller noen andre? Eller er Valencia og Rafael godt nok? Si din mening i kommentarfeltet!

Powered by Labrador CMS