– Rivaliseringen en spesiell følelse

Daley Blind er klar for Premier Leagues største rivaloppgjør.

Publisert Sist oppdatert

Søndag braker det løs mellom Liverpool og Manchester United – oppgjøret som sannsynligvis er det største rivaloppgjøret på engelsk jord.

Manchester United har en rekke spillere i stallen som ikke har vært spesielt lenge i klubben, men Daley Blind forteller at nyervervelsene likevel vet hva som står på spill når lagene møtes.

– Jeg kjenner til historien til begge klubbene. Jeg vet mest om United selvsagt, men jeg vet at de begge er klubber med store historier og at det er en stor rivalisering. Disse kampene betyr alltid mer for fansen og spillerne på banen, sier Blind til Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.

Det er ofte mye tenning når spillerne går på banen. Det viste Steven Gerrard til gagns forrige sesong, da han ble utvist for å stemple Ander Herrera før halvminuttet var godt av Liverpool-kapteinens innhopp.

Søndag venter en ny, tøff batalje mellom to litt falmende storheter, som ikke har det hegemoniet de tidligere hadde i engelsk fotball. For begge lagene vil tre poeng være livsviktige for resten av sesongen, men Daley Blind understreker at dette oppgjøret handler om mer enn bare poengene.

– Jeg vet at når man går på banen i disse kampene har man allerede spilt kampen i hodet mange ganger. Du kjenner en spesiell følelse når du går ut på banen. Hver eneste kamp i Premier League har noe spesielt ved seg, hver eneste bane har sin egen historie, men United mot Liverpool er noe helt spesielt, sier han.

Powered by Labrador CMS