Blind skadet på trening

Men Uniteds midtstopper regner likevel med å rekke tirsdagens landskamp mot England.

Publisert Sist oppdatert

Daley Blind valgte å gi seg under Nederlands treningsøkt søndag etter å ha fått føling med en trøblete hamstring.

Det melder flere nederlandske medier søndag ettermiddag.

Da Blind gikk av treningsfeltet var det først usikkert hvor alvorlig skaden var, men Blind selv gjør sitt ytterste for å avdramatisere det hele og tror han kan bli klar til tirsdagens landskamp mot England på Wembley.

– Hamstringen min var stiv og jeg ville ikke ta noen unødige sjanser med tanke på kampene som kommer. Vi får se hvordan det går de neste dagene, men jeg tror ikke det er alvorlig, sier Blind i følge De Telegraaf.

blind5
VIKTIG MANN: Daley Blind har blitt en av Uniteds nøkkelspillere denne sesongen, men det tøffe kampprogrammet setter sitt preg på nederlenderen som måtte gi seg under søndagens trening med en vond hamstring.

Langt verre gikk det med Nederlands keeper Jasper Cillessen som brakk nesen på treningen etter et sammenstøt med Klaas Jan Huntelaar.

Trolig trekker United-manager Louis van Gaal et lettelsens sukk etter Blinds uttalelser, for er det én ting United ikke trenger nå er det flere skader på nøkkelspillere.

Før helgen ble det kjent at Bastian Schweinsteiger har slått opp kneskaden som holdt ham ute av spill i over to måneder, og tyskeren mister trolig resten av Unteds sesong.

Powered by Labrador CMS