– Hele troppen er klar for å holde rekka i live

Daley Blind forteller at selvtilliten er tilbake i klubben. Ikke bare hos de 11 som er ute på banen, men i hele United-troppen.

Publisert Sist oppdatert

Søndag er det endelig duket for Premier League på Old Trafford igjen, og United har enorm selvillit etter å ha nådd 32 ubeseirede kamper på eget gress med seieren mot Basel sist.

Et Everton som sliter og får masse tyn etter svake resultater mot Tottenham og Atalanta nylig, er for øvrig laget som gjester Old Trafford søndag klokken 17.

Rooney & Co vil dermed være ute etter å revansjere seg mot United, men United-back/stopper/midtbanespiller Daley Bilnd insisterer på selvtilliten er stor i hele spillegruppa, og at hvert eneste medlem av troppen blir viktig når de røde djevlene spiller i tre ulike turneringer denne måneden.

– Det handler ikke om de 11 spillerne, men hele troppen prøver å gjøre sitt beste og prøver å holde hverandre på tærne på hver eneste treningsøkt. Det gjør at man forbedrer seg som spiller og lag, sier Blind til United Review. 

Alle kommer overens

Daley Blind forteller om en godt harmonisert tropp, der ingen er isolert eller utenfor sosialt sett.

– Vi har en god tropp, også i garderoben. Alle snakker med hverandre og kommer overens, det er mye tull og spøking, men vi er også seriøse når vi må være det. Vi vet alle hva vi vil oppnå og vi må vise det gjennom hele sesongen, sier Blind.

Old Trafford-rekka strekker seg mye lengre tilbake enn de to seirene så langt denne sesongen. Ingen har slått de røde djevlene på deres eget gress på over et år.

Sjansene er dermed gode for at de røde djevlene fortsatt innehar tabelltoppen etter denne runden.

GOD: Marouane Fellaini erstattet en skadet Paul Pogba og kom inn og scoret mot Basel. Han kan fort bli viktig fremover, ettersom Pogba blir ute en stund.

– Hvis vi kan fortsette med denne seiersånden i laget og få flere gode resultater, er det den beste følelsen som fins. Som jeg sa tidligere, er det veldig viktig at vi har en stor tropp og at alle er klare for å spille når som helst. Vi må opprettholde denne følelsen, fortsette å stole på hverandre, og vite at laget er sterkt uansett hvem som spiller, sier Blind.

Nederlenderen er et av flere alternativer på venstrebacken, der han ble foretrukket foran Matteo Darmian i forrige kamp mot Basel.

Etterhvert vil han også måtte konkurrere mot Marcos Rojo og Luke Shaw, som begge har slitt med skader, men som kan bekle samme rolle. Et femte alternativ er Ashely Young, som strålte i comebacket på høyreback mot Basel.

Powered by Labrador CMS