Blind bommet for Nederland

Baklengsmål etter feilvurdering av United-spilleren.

Publisert Sist oppdatert

SLOVAKIA-NEDERLAND 1-1:

Daley Blind har spilt en stadig mindre rolle under José Mourinho. Fra godt over 30 kamper og startplass i Europa League-finalen forrige sesong, ble det bare sju ligakamper, hvorav fire fra start, denne sesongen.

Han er en av dem som koblest sterkest vekk fra United, og han flørtet med Ajax tidligere i mai.

Torsdag kveld fikk han imidlertid spilletid da Nederland fikk 1-1 borte mot Slovakia i en treningslandskamp.

Blind startet som venstre stopper i en fembacks-linje, men fikk ingen minnerik kveld. Etter bare åtte minutter feilvurderte han nemlig et innlegg, ga Slovakias spiss en halvmeter og den brukte han til å gjøre 1-0 for hjemmelaget i en 1. omgang hvor Slovakia var klart best.

Så mye mer var det ikke å rapportere om for Blind, i en kamp han ble byttet ut etter 65 minutter.

Spartak Moskva-stjernen Quincy Promes hadde da akkurat utliknet for Nederland med et godt plassert skudd, noe som sørget for 1-1 som sluttresultat. Begge lag hadde flere sjanser til å score kampen under ett, men 1-1 var greit siden Nederland hevet seg etter hvilen.

Ellers var det verdt å merke seg at Memphis Depay, som har storspilt for Lyon de siste månedene, liknet mer på seg selv fra United-tiden i denne.

Det blir uansett en ganske rolig sommer for Blind, Memphis og de andre nederlenderne, da de ikke kvalifiserte seg til fotball-VM i Russland.

Powered by Labrador CMS