– Kan bli en god trener

Daley Blind med varme ord om Michael Carrick.

Publisert Sist oppdatert

Daley Blind var en viktig brikke under Louis van Gaal, men mange forventet at han i beste fall ville spille en perifer rolle under Jose Mourinho.

Sånn har det altså ikke blitt, og så langt har han startet alle kamper i Premier League denne sesongen med unntak av kampen mot Watford. Det ser ut til at nederlenderen bekler alle roller han blir satt til, men han har figurert mest som midtstopper, med Eric Bailly ved sin side.

db_leicester

Lærer mye

Men en viktig stemme i garderoben er det ingen som betviler at han har, og Daley Blind går så langt som å si at han tror Carrick kan bli en god trener, når han velger å legge skoene på hylla.

– Han er en stor personlighet innad i laget, og han har en fantastisk fotballhjerne. Han kan gi sin mening om alle situasjoner som oppstår, og jeg synes han er en vis spiller å lære av, sier Blind i en Q&A.

Idoler

Videre i videosnutten snakker Blind om de forskjellige spillerne i Premier League han har sett opp til, og der nevnes blant annet landsmennene Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy og Dennis Bergkamp, i tillegg til David Beckham og Thierry Henry.

Ingen dårlig liste, med andre ord.

Tidligere i uken snakket også Blind om sitt forhold til Mourinho, det kan du lese mer om her.

Powered by Labrador CMS