– De er fantastiske

Phil Jones hyller nysigneringene.

Publisert Sist oppdatert

Phil Jones har stor tro på at United blir en utfordrer om ligagullet etter en skuffende sesong i fjor. Louis Van Gaal har syrket stallen med fem nye spillere så langt denne sommeren og mye tyder på at det blir flere.

Under Uniteds lansering av klubbens nye Adidas-drakter snakket Phil Jones varmt om hvordan de nye spillerne vil hjelpe laget godt i deres kamp om seriegull.

– De er alle toppspillere og det er derfor manageren har hentet de. De har alle sine gode egenskaper.

– Memphis er en talentfull spiller som kan endre kamper og score mål. Schweinsteiger har klasse, han har vunnet VM, han har vunnet alt i sporten og han har erfaring og det er massivt, spesielt hos Manchester United.

PÅ TRENING: Jones er imponert over Schneiderlin og de andre nysigneringene.
PÅ TRENING: Jones er imponert over Schneiderlin og de andre nysigneringene.

– Darmian er en fantastisk høyreback, han er rask og skarp og det har vi sett i pre-season. Morgan(Schneiderlin) har hatt en fantastisk sesong i Southampton og han vil definitivt være et fint tilskudd til troppen.

Phil Jones håper også at de nye signeringene kan hjelpe United til å klare å kjempe i Europa.

– Forhåpentligvis klarer vi å kvalifisere oss i Champions League og kommer oss til gruppespillet. Det vil bli en tøff hjemme- og bortekamp, men vi er absolutt kapable til å klare det og ha en god sesong. Forhåpentligvis vinner vi noen trofeer.

Daley Blind snakket også om den kommende sesongen på lørdagens draktlansering.

– Vi er veldig selvsikre. Jeg syntes vi har en flott tropp og vi spilte noen gode kamper i pre-season.

– Jeg tror at når du ser på de nye spillerne som har signert for klubben, så vil du se at de vil legge til ekstra kvalitet på banen. Jeg syntes at et lag som Manchester United alltid må spille for trofeer på banen.

Les saken på Sky Sports hjemmesider.

Powered by Labrador CMS