Ga sjefen noe å glise av

Daley Blind reddet uavgjort for Van Gaal og United, men ingen av dem var fornøyde med kampen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United viste seg fra en blek side mot West Ham og slet stort med å skape noe særlig før pause. Etter at West Ham tok ledelsen tidlig i 2. omgang trykket United på, men både Van Persie, Falcao og Fellaini brant store sjanser.

Da alt håp så ut til være ute, dukket imidlertid Daley Blind opp på overtid og styrte inn utligningen som sikret United det som kan bli et svært viktig poeng.

– Uavgjort ikke bra nok

– At vi får en sen scoring er et resultat av at vi ikke gir opp, men vi skulle hatt mer i dag. Vi er ikke fornøyd med uavgjort her, sa Daley Blind til Sky Sports etter kampen.

På samme måte som mot West Bromwich, dukket Blind opp i sluttsekundene og reddet poeng for United, men Blind sier at United burde fått mer ut av 2. omgangen.

– Det var ikke bra før pause, men i 2. omgang var i bedre. Det var en vanskelige kamp, men vi kan ikke være helt tilfreds med uavgjort i dag, sa Blind.

– Veldig dårlig før pause

Manchester United-manager Louis van Gaal hadde blandede følelser etter kampen.

– Vi var veldig dårlige før pause, men viste en helt annen innstilling i 2. omgang. Før pause spilte vi ikke langs bakken og vi tapte for mange andreballer. Da vi mistet ballen var vi ikke gode nok til å vinne den igjen, men det var en fantastisk lagånd som reddet oss til slutt, sa Van Gaal til Sky Sports.

Da United trengte å endre kampbildet mot slutten ble Marouane Fellaini kastet inn og kraftkaren vant hodeduellen i forkant av Blinds utligning.

TØFF KAMP: Wayne Rooney og United fikk med segg ett poeng fra Upton Park.
TØFF KAMP: Wayne Rooney og United fikk med segg ett poeng fra Upton Park.

– Med Fellaini på banen måte vi endre stilen litt og det ga oss sjanser. Vi fikk en scoring til slutt og jeg er fornøyd med det. Men det vi viste før pause var for dårlig til at jeg kan være helt tilfreds i dag, sa Van Gaal.

West Hams Mark Noble hadde en strålende sjanse til å avgjøre kampen, men avslutningen hans ble reddet av De Gea. Etter kampen han Noble med geipen.

– Det føles som et tap og det sier litt om hvor langt vi har kommet når vi depper etter uavgjort mot United. Jeg synes vi spilte en god kamp, og vi presset United. Det så ut til at vi skulle klare det, men en kan aldri ta noe for gitt mot United. Fellaini gjorde det vanskelig for oss da han kom inn og han fikk en avgjørende heading som ga Blind muligheten til å utligne, sa en skuffet Noble.

 

Powered by Labrador CMS