Ny sjanse for trio

Mourinho-ankomsten ville bli et problem for Mata, Fellaini og Blind, har det blitt sagt, men alle tre kan få en ny sjanse av portugiseren.

Publisert Sist oppdatert

Juan Mata har blitt regnet for å være i faresonen for å bli solgt av Mourinho, etter at han etter to år på rad som årets spiller i Chelsea ble både vraket og solgt av Mourinho etter at portugiseren tok over på Stamford Bridge. Everton har vært sterkt koblet til Mata.

Marouane Fellaini har vært en kontroversiell figur på Old Trafford helt siden han ble kjøpt av David Moyes, og hans fremtid har igjen fremstått usikker nå etter et nytt managerskifte, og han har blitt linket til både italiensk fotball og til den tyrkiske ligaen. Vil han få spilletid under sin tredje United-manager (fire inkludert Giggs)?

Daley Blind gjorde mye bra på midtstopperplass i fjor, men er ikke en typisk Mourinho-stopper. Han fremstår heller ikke som en typisk Mourinho-midtbanemann, og selv om han også kan spille back har spekulasjoner om hans fremtid vært naturlig, og både Barcelona og Arsenal har blitt nevnt som mulige destinasjoner.

Men alle tre kan fort bli i United, ifølge vanligvis pålitelige Mike Keegan i Daily Mail.

Mata er forventet å bli i klubben – noe som vil glede spanjolen, som trives i Manchester – og Mourinho tror ifølge avisen at han kan bringe det beste ut av spanjolen. Samtidig er det sannsynlig at det blir i en rotasjonsrolle enn en fast plass.

Mourinho føler ellers at Fellaini bidrar med nødvendig aggresjon, og vil gjerne beholde belgieren, ifølge Keegan.

I tillegg er Blind ventet å få muligheten til å vise Mourinho hvorfor Van Gaal var så stor fan av nederlenderen, og alle tre vil kunne få muligheter til å vise seg frem i løpet av pre-season.

blindmourinho (650 x 358)
VIL LA BLIND & CO VISE SEG FREM: José Mourinho.
Powered by Labrador CMS