Ryktesaker, uke 32

United er på jakt etter Southampton-midtstopper og Mourinho tar grep for å gjøre båndene mellom førstelagsspillerne enda tettere.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 14. august:

09.10: Kanskje ikke et rykte, men vi tar det med her likevel. Paul Pogba har lagt ut denne Twitter-meldingen med en video av seg selv og Zlatan Ibrahimovic fra det vi antar er fredagens (eller lørdagens) treningsøkt.

09.00: Galatasaray skal være interesserte i Marouane Fellaini, skriver den tyrkiske avisen Mynet. (Link på tyrkisk).

08.30: Manchester United skal ha sendt to prepresentanter til Southampton i et forsøk på å få i havn en overgang verdt åtte millioner pund for Southampton-kaptein Jose Fonte. ESPN skriver også om saken søndag og sier Mourinho er lysten på å hente sin landsmann, som også har en fortid i Setubal og Benfica akkurat som Mourinho selv. Uniteds nye manager skal være ifølge ESPN ha landet på at Fonte er den rutinerte midtstopperen han trenger ogvil være en god investering siden Eric Bailly vil bli opptatt med afrikamesterskapet i vinter. Fonte var ubenyttet reserve i Southamptons åpningskamp mot Watford lørdag.

08.20: United-manager José Mourinho har sørget for at det har blitt bygget skillevegger og satt inn dører og vinduer ved førstelagsgarderoben på Carrington. Hensikten er å holde misfornøyde spillere som ikke er en del av gruppen på en armlengdes avstand og gjøre båndene mellom de som er i førstelagsstallen tettere, skriver Daily Mail sin søndagsutgave 

Lørdag 13. august:

10.40: Tuttosport skriver at Juventus er interessert i Ander Herrera.

08.20: Vi kan jo gjenta også her at Zlatan Ibrahimovic ikke utelukker at han blir i United i to, tre eller flere år. – Hvem vet, sier han, men påpeker at han i så fall ikke blir bare på grunn av et gammelt rykte. Han må også prestere, ifølge Daily Mail.

08.00: Daily Mail har en sak om at representantene til Tyler Blackett, James Wilson og Will Keane forsøker å få gutta vekk fra United fordi de tror sommerens store kjøp bare er et tegn på hvordan United vil operere videre…. Så kan det jo også ha litt å gjøre med at noen av unggutta er gode nok, og at andre faktisk ikke er gode nok for å spille fast for United…

Fredag 12. august:

21.40: Ifølge Sport Witness skal Jose Mourinho ha slått på tråden til Anderlechts Youri Tielemans og spurt belgieren om muligheten for en potensiell overgang til United.

17.15: AS hevder Raphael Varane er øverst på ønskelisten til Mourinho, men den spanske avisen skriver at Mourinho må selge dersom han tenker å kjøpe flere spillere.

17.00: Ifølge Maisfutebol skal Jose Fonte ha kommentert rapporter som linker han til United og sagt han setter pris interessen, men har ingen planer om å forlate Southampton.

11.00: Daily Mail skriver at Middlesbrough skal være interessert i å hente Andreas Pereira på lån.

08.50: Det skal være Adnan Januzajs «avslappede» forhold til preseason-trening, kombinert med en for stor og for dårlig stall i United allerede, som er bakgrunnen for at Adnan Januzaj ble henvist til reservelaget, skriver Mourinho-kjenner Duncan Castles for Daily Record. Han legger til at Schweinsteiger, Mata, Rojo og Blind ikke er solgt til tross for at Mourinho er villig til å selge dem.

08.20: The Sun skriver at United og Chelsea har kastet seg på i kampen om brassestjernene Gabriel Barbosa og Thiago Maia. Leicester og Inter skal allerede ha budt 23 millioner pund for spiss Barbosa, mens Maia er ønsket av United og Chelsea så fort OL er over.

08.00: ESPNs Miguel Delaney skriver at United må selge spillere før det kan kjøpes nå, noe som kan ende med at så mange som ni mann er aktuelle for salg.

Torsdag 11. august:

20.30: Ikke akkurat et rykte, men Paddy McNair har takket støtteapparatet og fansen for sin tid i United på sosiale medier.

18.45: Ifølge tyrkiske Milliyet er Fenerbache interesserte i å hente Juan Mata til Tyrkia.

17.00: I samme sak nevner M.E.N. The Times’ sak om Juan Mata, og skriver at i tillegg til Everton er også Villarreal interessert i spanjolen.

16.45: McNair og Love ble tidligere i dag klar for Sunderland, og det har blitt ryktet at Adnan Januzaj kan slå følge, men Manchester Evening News hevder belgieren kan gå en annen vei. Avisen skriver at italienske AC Milan er interessert i spilleren.

10.35: BEKREFTET: McNair og Love solgt til Sunderland.

08.22: Mourinho skal, også ifølge The Times, være villig til å selge Daley Blind, etter at Frank de Boer hos italienske Inter er interessert i ham.

08.20: Everton skal ha kontaktet United for å høre om de kan få Juan Mata, skriver The Times.

08.10: Adnan Januzaj nærmer seg en overgang til Sunderland på et sesonglangt lån, etter å ha følt seg ydmyket av Jose Mourinhos avgjørelse om å vrake ham fra Uniteds førstelag, skriver James Ducker i The Telegraph.  Ifølge Ducker skal Januzaj ha syntes at det var så ydmykende å bli degradert til U21-laget at han har møtt opp påkledd i treningstøy, eller også har skiftet på do. Januzaj selv, ifølge Independent, ønsker imidlertid helst en låneovergang til Serie A eller La Liga, for eksempel Valencia. Utlandet eller Sunderland, altså. I tillegg er altså McNair og Love i ferd med å selges til Sunderland for 5,5 millioner pund pluss ytterligere to millioner pund i klausuler. De to vil skrive under på en fireårskontrakt med David Moyes’ lag. Goal.com skriver at Januzaj ikke får lov av United til å dra permanent, men ifølge The Times så ønsker belgieren å dra permanent.

Onsdag 10. august:

13.20: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at Adnan Januzaj kommer til å bli lånt ut til Sunderland den kommende sesongen.

13.00: Manchester United skal blankt avvist et forsøk fra Real Madrid på å hente David de Gea. Det er avisen Daily Star som melder dette og med deres forhold til sannhetshegalten i overgangsrykter råder vi de fleste til å ta nyheten med en bøtte salt…

13.00: Avisen Football League Paper, mener å vite at James Wilson er nær et utlån til Fulham.

11.30: PA melder at James Wilson ikke er interessert i et låneopphold i Birmingham. Nyhetsbyrået melder at Wilson ikke ønsker å spille i Championship den kommende sesongen, etter fjorårets låneopphold i Brighton.

08.10: Manchester United er overbevist om at Bastian Schweinsteiger vil finne en ny klubb i løpet av august og dermed trime lønnsbudsjettet til United en smule. United ønsker derimot IKKE å selge Juan Mata og håper spanjolen vil bli på Old Trafford. United vil kun være interessert i å selge Mata dersom midtbanespilleren selv vil bort. Everton, Valencia og Juventus skal ha meldt sin interesse. Klubben vil også forsøke å sende Adnan Januzaj på lån fremfor å selge den belgiske unggutten, melder Manchester Evening News.

Tirsdag 9. august:

22.00: Daily Mail skriver at Sunderland er enig med United om et kjøp av Paddy McNair og Donald Love. United skal få 5,5 millioner for duoen. The Telegraph skriver imidlertid at United får åtte millioner pund for de to 21-åringene. McNair er nordirsk landslagsspiller og var med i fotball-EM, mens Love er skotsk U21-landslagsspiller. McNair er mest kjent, men Love fikk også to førstelagskamper forrige sesong. Han spilte blant annet hele bortekampen mot Mdtjylland i Europa League.

Mandag 8. august

12.25: Sky Sports melder at Paul Pogbas medisinske test vil bli veldig omfattende og at det kan ta dager, ikke timer, før Pogba presenteres som United-spiller. Dette skal være fordi United skal forsikre seg 100 prosent om at alt er ok med spilleren som snart vil bli verdens dyreste.

12.15: En rekke engelske aviser melder at Paul Pogba er på vei til Manchester sammen med sin agent. Journalisten Gianluca Di Marzio la ut denne meldingen på Twitter litt tidligere i dag. United.no følger naturligvis utviklingen og gir deg siste nytt om Paul Pogbas rekordovergang så snart han dukker opp i Manchester.

08.20: Det er kanskje ikke så vanskelig å se at et nytt utlån trolig er den beste løsningen for James Wilson nå, og det mangler ikke på interesserte klubber. Birmingham bekrefter overfor ESPN at klubben er veldig interessert i å hente United-spissen som var på lån til Brighton sist sesong.

08.05: Manchester United har bekreftet at klubben har fått tilatelse til å hente Paul Pogba for den medisinske sjekken på Carrington. Dermed er det bare formaliteter som gjenstår før rekordovergangen blir bekreftet. Men hvor mye koster egentlig Pogba? Flere journalister, deriblant United.nos egen spaltist Andy Mitten meldte i går at overgangssummen vil ligge på 105 millioner euro, eller 89,1 millioner pund, mens andre aviser operer med en noe høyere sum. Den totale «pakkeløsningen» vil uansett overstige over 100 millioner pund, ettersom Pogbas agent Mino Raiola også skal ha rundt 20 millioner pund.

Powered by Labrador CMS