– Avgjørelsens time

AVISRUNDEN: – De har ikke annet valg enn å sparke ham.

Publisert Sist oppdatert

Fryktelig. Forferdelig. Vondt. Smertefullt. Alle de negativt ladde verbene oppsummerer Uniteds 0-2-tap for Stoke ganske godt sett med United-øyner.

Nitriste supportere og en svært presset United-sjef som innerst inne er livredd for å miste jobben sin.

Men hva sier engelsk presse? De virker samstemte om at nederlenderen må bort…

Manchester Evening News, Rob Dawson:

– På et punkt i kampen ropte alle 2555 Manchester United-supporterne at «dette er bare flaut».

– Det var som svar til Bojan – banens beste – som fikk kort for å filme i straffeområdet. Men det kunne også ha vært dommen på nok en dårlig dag for United og den pressende manageren Louis van Gaal.

– Andreomgangen var såvidt bedre enn den første første. Men det var bare marginalt, og innen det lå uansett United under med to mål.

Videre spekulerer de naturligvis i at Louis van Gaal kan få sparken.

STOKE ON TRENT, ENGLAND - DECEMBER 26: Wayne Rooney of Manchester United applauds the fans as he leaves the pitch after the Barclays Premier League match between Stoke City and Manchester United at Britannia Stadium on December 26, 2015 in Stoke on Trent, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Daily Mail, Ian Ladyman:

– De har ikke annet valg enn å sparke ham, lyder overskriften.

– I fraværet av Ed Woodward på Britannia Stadium satt det to menn som har sett mye i Manchester United – men ikke mye som dette. Sir Bobby Charlton og Mike Edelson var begge en del av gruppen direktører som reiste til Skotland for å hente Sir Alex Ferguson fra Aberdeen nesten 30 år siden. I mange av de årene var de nødt til å gjøre litt mer enn å være takknemlig for valge de gjorde, skriver Ladyman.

– Nå er det «decision time» igjen på Old Trafford og etter nok en nedtur for Louis van Gaals lag her i Staffordshire vil makten i United-styret bli testet igjen.

Stoke City v Manchester United - Premier League

The Sun:

– Louis van Gaals posisjon som Manchester United-manager er i alvorlig fare etter at laget hans fortsatte tapsrekken med 0-2 borte mot Stoke.

– Det er det verste resultatrekka på åtte kamper siden desember 1989 og januar 1990, og dette kan koste Van Gaal jobben 18 måneder etter ansettelsen som David Moyes’ erstatter.

– United møter Chelsea på Old Trafford mandag og tapet mot Stoke vil nok øke spekulasjonene i at José Mourinho, som fikk sparken i Chelsea forrige uke, tar over United.

The Independent, Mark Critchley:

– Var det noen andre som tenkte at Manchester United-manageren hadde noeo i øyet sitt idet han gikk av Britannia Stadium? Kanskje. Han var hvertfall i et reflekterende modus etter forrige ukes tap mot Norwich, da han innrømmet at han satte spørsmålstegn ved seg selv.

– Den 64 år gamle nederlenderen tenkte kanskje at å vise en slik side til media ville få det til å roe seg litt rundt ham. Det gjorde det ikke.

– Fakta er at dersom laget hans fortsetter å spille forferdelig, vil kritikken og spekulasjonene fortsette.

Powered by Labrador CMS