– Van Persie ble vraket

Robin van Persie var klar til dyst mot Crystal Palace, men ble vraket av Louis van Gaal, melder Daily Mail.

Publisert Sist oppdatert

Robin van Persie var ikke med i troppen som slo Crystal Palace 2-1 denne helgen. Nå skriver Daily Mail at den nederlandske stjernespissen ble utelatt fra troppen fordi han mistet én treningsøkt.

Ifølge rapportene var 31-åringen utilgjengelig til kampen som følge av en virusinfeksjon, men Van Persie skal selv ha fortalt venner at han følte seg helt fin og klar til å spille, og at han var skuffet over å ikke få bli med i troppen.

Van Persie skal angivelig ha mistet én dags trening tidligere i uken på grunn av sykdom, noe også Louis van Gaal skal ha slitt med i et par dager.

Men nederlenderen skal også ha trent for fullt på fredag, kvelden da troppen som reiste til London på lørdag ble bestemt. Det er Daily Mail-journalisten Ian Ladyman, som har meget gode kilder i United, som melder om dette.

Enkelte har tidligere hevdet at Robin van Persie har hatt fordel av å ha et forhold til Louis van Gaal fra tiden før han ble Manchester United. Utelatelsen av Van Persie tyder imidlertid på at det er ikke er tilfellet.

Det er også nok et eksempel på hvor nådeløs Louis van Gaal kan være. Tidligere fortalte Marouane Fellaini om at spillerne fikk bot hvis de kom ett minutt for sent til lunsj.

Powered by Labrador CMS