Dagsorden logo v2

«Alt var så negativt. Er vi fornøyde nå, eller?»

Publisert Sist oppdatert

United slo tilbake mot Brentford onsdag kveld.

1-0-seieren betyr at United er tilbake i topp 4, og det er selvsagt noe ansvarlig redaktør Dag Langerød kommer inn på i sin prat om kampen, i den tredje episoden av DAGSorden.

Han begynner imidlertid med både å være «positive Langerød» og «gretne Langerød» på én og samme tid. Da handler det om en liten rant etter det Langerød mener var  ufortjent negativitet som fikk altfor mye tak i for mange etter Newcastle-kampen.

– Newcastle-kampen isolert sett var elendig, virkelig ille, men det var én kamp. Så ser jeg i sosiale medier og også blant journalister at det stilles spørsmål om nesten alt.

– Diskuter gjerne hvorfor kampen var elendig, ta United og spillerne i den kampen, men å gå fra det til å tvile på alt og alle og til og med stille spørsmål ved Erik ten Hag? Da merket jeg at jeg ble oppgitt.

– Vi United-supportere har av og til en egen evne til å snakke lagets prestasjoner ned, men det som nå skjer i United er på et helt annet nivå enn det har vært de siste årene. Jeg snakket selv denne uka med et par kontakter igjen, for å høre om det kan være noe gørr som gjærer i kulissene, men nei, det vi har sett på banen i lang tid nå er også sannheten på Carrington. Alt jeg hører er at vi er et lag, en gjeng, som kjemper mot samme mål og tror på Erik ten Hags filosofi.

– Så lenge det er tilbakemeldingen så merker jeg altså at jeg blir litt hoderystende når Newcastle-tapet blir til større diskusjoner om at dette er et lag som visstnok har vært litt dårlig over tid eller nå kan kollapse. Kollapse? Se på Brentford-kampen. Det var en veldig bra prestasjon mot et lag som kun har tapt én ligakamp siden oktober, som slo City borte, som spilte uavgjort borte mot Arsenal, men det var kun ett lag på banen før pause og ganske god kontroll etter. Det er dette United-laget vi stort sett ser under Ten Hag.

– Newcastle-kampen var elendig, men de fortjener å hylles for denne sesongen så langt, og det er jo svært lite som tyder på at dette skal gå galt til slutt, sier Langerød.

Langerød snakker også om hvem han akkurat nå ville gitt sin stemme til i kåringen sesongens beste United-spiller, og han forteller hvorfor han akkurat nå ville forlenget kontrakten med keeper David de Gea.

Se eller hør hele hans oppsummering av 1-0-seieren mot Brentford i Youtube-videoen under.

Powered by Labrador CMS