Ryktesaker, uke 40

Martial ønsket av Arsenal og Barcelona, mens De Gea linkes til PSG.

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 8. oktober:

22.29: David de Gea linkes stadig vekk til Real Madrid, men PSG ryktes også å være ute etter en keeper, og ifølge franske Le 10 Sport har PSG snakket med agent Jorge Mendes – og har fått beskjed om at en avtale kanskje kan bli gjort neste sommer.

Sport Witness har sett på saken, og er noe skeptiske til det hele.

11.15: Sport Witness refererer til Mundo Deportivo når de skriver at også Barcelona skal være svært så interessert i å hente Anthony Martial. Martial har, som nevnt under, fått en god start på sesongen, men slitt med spilletid under José Mourinho.

Dersom det fortsetter i samme sti, skal Barcelona øyne et håp om å få hentet den unge franskmannen.

10.10: Ifølge en rekke engelske aviser, deriblant The Mirror, skal Arsenal være interessert i å signere Anthony Martial neste sommer.

Til tross for strålende prestasjoner så langt denne sesongen, har det blitt svært få kamper fra start for franskmannen.

Arsene Wenger ønsker å erstattes Alexis Sanchez, som kan være på vei bort fra Emirates. Les saken her.

Lørdag 7. oktober:

9.45: Det nærmer seg derby, og hva passer da bedre enn litt rykter om United og Liverpool.

Ifølge italienske Corriere dello Sport vurderer United muligheten for å signere Liverpools Emre Can.

23-åringen har ikke blitt enig med scouserne om en ny kontrakt, og dermed kastes tyskeren inn i overgangsspaltene. Juventus skal også være interessert i Can.

José Mourinho skal angivelig se på Can som en mulig erstatter for Michael Carrick på lengre sikt.

9.09: Mesut Øzil skal være interessert i å dra til enten Manchester United eller Barcelona.

Det høres egentlig ut som noe svært mange fotballspillere har lyst til, men det er i hvert fall det flere medier, deriblant Goal, hevder er tilfelle.

Tyskerens kontrakt med Arsenal går ut til sommeren.

8.32: Ifølge Calciomercato følger United Napoli-spissen Dries Mertens tett. 

Italienske La Repubblica sier United skal ha tilbudt den belgiske storscoreren  en kontrakt verdt fire millioner pund (i året, etter skatt) før sommeren.

Nå har den tidligere klubbdirektøren uttalt seg om saken, og det virker som det er dette Calciomercato baserer saken på.

– Det viser seg at United følger ham veldig nøye, er Pierpaolo Marino sitert på.

Mertens bøttet inn mål for Napoli forrige sesong, og har fortsatt i samme stil denne høsten – med åtte mål på de ni første kampene.

Og apropos Belgia, Marouane Fellaini nærmer seg en ny United-kontrakt med stormskritt, ifølge Mirror.

Fredag 6. oktober:

15.15: Spanske Super Deporte har ifølge Daily Mail meldt at Manchester United vil prøve å hente ex-Red Phil Nevilles sønn, Harvey Neville, fra ungdomslaget til Valencia.
14-åringen, som i den spanske klubben går under kallenavnet «den nye David Beckham», skal også ha tiltrukket seg interesse fra Tottenham.

Harvey Neville har oppholdt seg i Spania helt siden faren ble utnevnt til Valencias førstelagstrener i 2015. Da Phil senere, ut på nyåret i 2016, dro hjem igjen til England i kjølvannet av at broren Gary hadde fått fyken som klubbens manager, valgte Harvey å fortsette livet på Valencias ungdomsakademi.

Torsdag 5. oktober:

12.45: Daily Mail skriver i dag at Fenerbahçe er interessert i Daley Blind. I saken hevdes det også at nederlenderen selv er klar til å flytte til Istanbul i januar, fordi han nå har mistet plassen i José Mourinhos førsteellever.

Onsdag 4. oktober:

07.35: Ikke et overgangsrykte, men vi tar med oss at tabloidavisen Daily Express i dag skriver at det allerede skal være anspent mellom José Mourinho og Gareth Southgate. United-manageren ønsker nemlig ikke at Marcus Rashford skal involveres i begge VM-kvalifiseringskampene mot Slovenia og Litauen denne uken. Det er ventet at 19-åringen starter mot Slovenia på Wembley, men med seier er England klare for VM, og da vil Southgate sannsynligvis oppleve press fra flere hold om å spare spillere som har vært gjennom et råkjør i sesongens første måneder.

Tirsdag 3. oktober:

17.12: Miguel Delaney i The Independent skriver at José Mourinho føler seg meget trygg på å kunne overbevise Mesut Özil om å gå til United. Dette blant annet på grunn av at de to tidligere har jobbet sammen i Real Madrid.

Özils kontrakt går ut neste sommer, og United kan dermed snakke med Özil fra og med januar.

Alexis Sanchez interesserer også United, står det i samme sak, men følelsen på Old Trafford skal være at City er i førersetet.

Arsenal-kjenner John Cross skal for øvrig ha uttalt seg noe skeptisk til ryktene på talkSPORT, uten at vi kan finne det på nett foreløpig.

09.15: Middlebroughs midtstopper Dael Fry følges med argusøyne både av Manchester United og Chelsea, melder Teamtalk. Den 20 år gamle forsvareren var utlånt til Rotherham sist sesong og har spilt for alle de allersbestemte landslagene fra U17 til U21.

08.30:  Manchester United har sammen med Bayern München og Barcelona vært linket til Schalkes Leon Goretzka. Til tross for at Goretzka sin kontrakt med Schalke går ut i sommer har Barceonas speider Ariedo Braida bekrefter at Barcelona dropper en videre jakt på midtbanespilleren, melder Manchester Evening News. Også Liverpool og Arsenal har vært linket til 22 år gamle Goretzka.

Mandag 2. oktober:

08.20: Lite vesentlige United-rykter denne mandagsmorgenen, men vi tar med oss at Aston Villa-manager Steve Bruce har uttalt seg i positivt ordlag om leiesoldat Sam Johnstone.

– Det vil være fantastisk å beholde ham her som klubbens førstekeeper i noen år. Jeg er nødt til å forhøre meg. Det idelle ville være å kjøpe ham i januar. Han er en ung keeper som har kommet inn og blitt bedre og bedre for hver kamp han har spilt, sa Bruce etter at Johnstone holdt nullen mot Bolton denne helgen, ifølge Manchester Evening News.

– Det er lysår med forskjell siden han kom til oss i januar og til i dag. Han er selvsikker og spiller godt hver eneste uke.

Powered by Labrador CMS