– Vi har mer å gå på

Morgan Schneiderlin sier United gikk for seieren, men lever fint med ett poeng i Russland.

Publisert Sist oppdatert

United var fryktelig omstendelige før pause, og fikk trøbbel da Anthony Martial forærte CSKA Moskva straffespark med en unødvendig hands. Samme mann var heldigvis på plass i 2. omgangen og stanget inn den viktige utligningen. Dermed endte det 1-1 i Russland. Det var et resultat Uniteds ryddegutt på midten Morgan Schneiderlin var passe fornøyd med.

– Jeg har litt blandede følelser nå. Vi ville vinne denne kampen, men uavgjort er et ok resultat. Det er vanskelig å komme hit, sa Schneiderlin til BT Sport etter kampen.

Han var enig i at United ikke viste seg fra noen spesielt god side før pause.

– Vi hadde ballen mye, men skapte ikke så mange sjanser. Etter pause ble det bedre. De ble litt trette og vi skapte mer. kanskje burde vi spilt litt mer direkte. Vi vet vi har mer å gå på, sa Scheniderlin.

Franskmannen benyttet også anledningen til å rose sin 19 år gamle landsmann Anthony Martial som ikke lot seg affisere for mye av straffesparket han forårsaket.

– Han deppet ikke, men jobbet i stedet hardt og vi fikk belønning for strevet til slutt. Vi kunne scoret enda flere, men måtte passe oss for kontringer i mot, sier Schneiderlin.

 

 

Powered by Labrador CMS