Vigge

Flere spillere manglet fra treningsbildene

Publisert Sist oppdatert

Cristiano Ronaldo er ikke blant spillerne som er avbildet på fredagens treningsøkt før sesongfinalen mot Crystal Palace. Dermed er det ikke utenkelig at han er én av «en del spillere» Ralf Rangnick forventer å måtte klare seg uten søndag.

Heller ikke Victor Lindelöf, Aaron Wan-Bissaka, Nemanja Matic eller Jesse Lingard figurerer på noen av bildene til klubbfotograf Ash Donelon.

At kvintetten mangler fra bildene, trenger selvfølgelig ikke å bety at de ikke vil bli klare til søndagens kamp. Samtidig virker det jo mindre sannsynlig at de er klare til kamp når de ikke er å se i trening.

Paul Pogba er fortsatt ikke tilbake fra sin skade og har antakelig spilt sin siste kamp for klubben. Lørdag morgen skriver Daily Mail at franskmannen er nære ved å komme til enighet om en avtale med Juventus.

LES OGSÅ: – Trenger ikke å være brutal, men jeg kan svare på alle Eriks spørsmål

Luke Shaw dukker heller ikke opp på noen av bildene. Backen og hans kone har nettopp fått sitt andre barn og 26-åringen starter antakelig Palace-kampen på benken, dersom han i det hele tatt rekker å være i kamptroppen.

Phil Jones og Jadon Sancho er begge avbildet i trening fredag, men Rangnick avslørte på sin pressekonferanse at begge to siden måtte avbryte økten.

Stortalent Alejandro Garnacho har vært ute med sykdom den siste tiden, men var tilbake til sin første trening på en uke fredag.

Her kan du se bildene fra fredagens treningsøkt, levert av vår billedpartner, Getty.

Powered by Labrador CMS