– Vi kan klare trippelen

Cristiano Ronaldo tror Manchester United kan kopiere 98/99-sesongen, og hente hjem trippelen denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

"Nå har vi en kjempemulighet til å nå langt i liagen, FA-cupen, i tillegg til Champions League. Vi har alle forutsetninger for å hente trippelen til Manchester i år", sier Ronaldo til SkySports.

Og, ja; Sir Alex Fergusons mannskap er i aller høyeste grad med i kampen om sølvtøyet i Champions League denne sesongen. United var det laget som kom gjennom gruppespillet med flest poeng (16, red. anm.), og det er ingenting som tyder på at Lyon skal bli for sterke i kvartfinalen som spilles på Stade de Gerland onsdag 20. februar, og på Old Trafford tretten dager senere. Vi er i skrivende stund øverst på Premier League-tabellen, og må regnes som favoritter i søndagens kamp mot Tottenham på Old Trafford, så det ser ganske lyst ut med tanke på Ronaldos "profeti" om et gyldent United-år.

Selvtillit

"Vi har et meget godt lag, og selvtilliten i laget er stor", sier den dribleglade vingen.

Ronaldo er også meget glad for at Paul Scholes er på vei tilbake etter tre måneder på sidelinjen.

"Paul Scholes er en fantastisk spiller. – En nøkkelspiller i mange kamper. Han er til stor hjelp for laget", legger Ronaldo til.

"Paul er en moden spiller som har vært lenge i klubben. Man lærer veldig mye av å se på ham. Det er storartet å spille på lag med spillere av hans kaliber."

Prestisjetung turnering

Samtidig er Park Ji-Sung forventet å bli beæret med en plass i søndagens startellever mot Tottenham. Sør-koreaneren har vist fin form etter å ha returnert, også han, fra en kneskade, og den løpssterke midtbanespilleren er meget ivrig etter å høste gode resultater i FA-cupen.

"Jeg har elsket å spille i FA-cupen helt siden jeg kom hit til England. Jeg vet at FA-cupen er større en andre cuper i andre land, og jeg vil vinne den", sier Park.

Kilde: SkySports

Powered by Labrador CMS