ronaldo

– Jeg gikk gjennom en dårlig fase i karrieren

Publisert Sist oppdatert

Det begynner å bli noen måneder siden Cristiano Ronaldo skapte sjokkbølger med sitt intervju med Piers Morgan, som endte opp med at kontrakten ble terminert og at han til slutt signerte for Al-Nassr i Saudi-Arabia.

Lite har blitt sagt fra Ronaldos side siden den gang, men på en pressekonferanse onsdag med det portugisiske landslaget fikk 38-åringen spørsmål om avskjeden – og han legger ikke skjul på at slutten av United-karrieren var en tøff periode.

– Manchester United-exiten? Når vi er på toppen av fjellet, ser vi ofte ikke det som er under. Jeg gikk gjennom en dårlig fase av karrieren min, det har jeg ingen problemer med å innrømme. Men livet går videre.

– Jeg skjønte hvem som er ekte venner i den vanskelige tiden.

Ronaldo mener han har tatt stor lærdom av det som skjedde på tampen av United-karrieren.

– Som jeg sa gikk jeg gjennom en dårlig fase i karrieren min, trolig for første gang. Det er en del av å vokse. Nå er jeg mer forberedt og denne læringen var viktig. Jeg føler meg som en bedre mann.

Ronaldo skal sammen med sitt Portugal, samt Bruno Fernandes og Diogo Dalot, ut mot Lichtenstein torsdag kveld, før Luxembourg venter søndag kveld.

Powered by Labrador CMS