Manchester United v Newcastle United - Premier League

Dette sa Ronaldo i talen før Newcastle-kampen

Publisert Sist oppdatert

Når United henter tilbake Cristiano Ronaldo etter ni år i Madrid og tre år i Torino, får ikke Ole Gunnar Solskjær bare en målscorer, han får også en vinner av rang.

Portugiseren besørget de to første og viktigste United-målene under lørdagens 4-1-seier over Newcastle og sørget med det for at samtlige tre poeng ble igjen på Old Trafford, noe som igjen ga Solskjærs menn tabelltoppen etter fire ligarunder.

Men det er ikke bare på banen Ronaldo bidro til lørdagens seier. Solskjær kunne nemlig avsløre at portugiseren holdt en motiverende tale for sine nye lagkamerater fredag kveld.

Manchester United v Newcastle United - Premier League
SJEF: Cristiano Ronaldo holdt en glødende tale til sine lagkamerater dagen før seieren over Newcastle.

Nå mener The Sun å vite innholdet i talen. Avisen er ikke akkurat viden kjent for sin pålitelighet, men det faktum at det er United-korrespondent Neil Custis som har ført artikkelen i pennen, gir saken en viss troverdighet.

Ifølge Custis’ kilde skal talen ha vært av det kraftfulle og oppløftende slaget, og både spillere og ansatte skal ha lyttet i stillhet.

Ronaldo skal ha fortalt sine medspillere at han har returnert til United av to grunner – fordi han elsker klubben og fordi han elsker vinnermentaliteten som sitter i veggene.

Deretter skal den femdoble Ballon d’Or-vinneren ha oppfordret sine lagkamerater til å elske klubben like mye som han gjør:

– Jeg har ikke kommet tilbake for å være en cheerleader. Hvis dere har lyst til å lykkes, trenger jeg at dere elsker denne klubbene med hele deres hjerter. Dere må spise, sove og slåss for denne klubben. Uansett om du spiller eller ikke, må du støtte lagkameratene dine 100 prosent for klubben, skal Ronaldo ha sagt.

– Jeg er her for å vinne og ikke noe annet. Det å vinne gir oss glede. Jeg ønsker å være glad, gjør dere?

Manchester United Training Session
TILBAKE: Her skriver Ronaldo under kontrakten som gjør ham til United-spiller, for andre gang i karrieren.

Ronaldo skal deretter ha innrømmet at United har slitt etter Sir Alex Fergusons avgang, men at han har troen på at dagens mannskap er i stand til å ta klubben tilbake igjen til toppen.

– Dere er alle strålende spillere og jeg har troen på dere. Hvis ikke hadde jeg ikke kommet tilbake, skal portugiseren ha fortalt lagkameratene.

– Jeg har bare lyst til å skape en vinnermentalitet, slik at når jeg en dag legger opp, vil vinnermentaliteten forbli, slik at denne gruppen kan dominere fotballen slik vi har gjort i fortiden. Jeg kommer til å gjøre mitt beste for laget, men jeg trenger deres støtte også. Er dere klare for å slåss? Er dere klare for å legge igjen alt på banen? skal Ronaldo ha avsluttet med, til applaus fra lagkameratene.

Powered by Labrador CMS